søndag 19. desember 2021

Hyggelige førjulstreff, og tatt tak i en utfordring.

Solnedgang. (Foto: Gro Jeanette Nilsen.)
Solnedgang.
(Foto: Gro Jeanette Nilsen.)
Et sammendrag om hva som har skjedd siden sist, seriøst? Jeg skal prøve. Jeg kan vel starte med å si at jeg ikke er fullt så stresset lenger. Jeg har fått enkelte svar på ting jeg har lurt på den siste tiden, og dette har roet meg ned litt. Jeg har greid å ta tak i en utfordring jeg har utsatt alt for lenge å finne ut av.

Bildet er fra solnedgangen i går, sett fra stuevinduet mitt.

Jeg har også fått landet noen delprosjekter, og juleinnkjøpene skal være under kontroll. En del av det er allerede levert. Onsdag hadde jeg førjulskaffe med ei venninne her hjemme. I dag skriver vi 4. søndag i advent, og jeg har vært i et lite etterpå-lag i Bærum, i anledning mammas bursdag.

De aller nærmeste dagene består av et lunsjbesøk av familiemedlemmer her hjemme, en tur til frisøren, og et førjulstreff på kafe'.

Dette ble veldig kort, jeg må forberede ting til i morgen. 

Hvordan ligger du an i disse travle førjulstider?

Takk for at du følger bloggen min!

 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

4 kommentarer:

 1. Hei i denne søte førjulstid! Ja, mye som skal ordnes disse dagene. Heldigvis har jeg lagt listen litt lavere enn tidligere år, så jeg stresser ikke så mye. Er nå reist til feriehuset for å feir jul med familie, gjør det sånn ca annethvert år. Gavene gjorde jeg meg ferdig med sist jeg var her, i høst. Litt kjedelig å ikke skulle handle julegaver i desember, men med ny covid-smittetopp ble jo det en helt grei løsning å slippe å fly på byen. Kos deg med innspurten, håper du kommer i mål i godt tid! :)

  SvarSlett
 2. Hei, og takk for kommentar! Alltid hyggelig å høre hva andre holder på med og er opptatt av! Fortsatt fine førjulsdager!

  SvarSlett
 3. Kjapt innom for å ønske deg GOD JUL og GODT NYTT ÅR. Kos deg masse - og håper vi fortsetter å treffe hverandre i kommentarfeltene til neste år også ❤

  SvarSlett
 4. Tusen takk for det, Augusta! Det håper jeg også! Akkurat nå er jeg på besøk, og da får jeg endelig svart på denne. Jeg har hatt noe tull med internett hjemme de siste dagene, derfor har det vært litt stille fra meg, men jeg kommer sterkere tilbake! Fortsatt god jul og riktig godt nyttår til deg også!

  SvarSlett

Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)