torsdag 28. april 2022

På Damenes helg igjen - etter tre år.

Velkomstdrinken på hotellet er straks tømt!
Velkomstdrinken på hotellet
er straks tømt!

(Foto: Gro Jeanette Nilsen)
Sist helg var jeg på "Damenes helg" med damene i  bløderforeningen. Men det som vanligvis er årets happening, var det nå faktisk tre år siden sist, på grunn av Korona-årene. Så vidt jeg husker, var det påmeldt og alt i orden  i 2020 også, men så ble det jo avlyst.

Så her var det litt å ta igjen! I år kom jeg til Thon Hotell Arena pr. taxi og ikke med egen bil som tidligere, men det gikk helt fint. Jeg hadde jo TT-ordning innenfor Oslo, og tok vanlig taxi resten av veien.

Det var veldig hyggelig at vi ble så mange som 20 stk i damegjengen vår denne gangen. Selv om noen av de deltakerne jeg kjenner fra før ikke var med i år, var det opptil flere nye! 

Helgens største begivenhet på Thon Hotell Arena denne gangen, etter min mening, var vel det ganske så aktive opplegget som ble arrangert i hotellets svømmebasseng. Det var noe til "gymtime"! Det var i så fall den artigste gymtimen jeg har vært med på! Med instruktør, musikk og moro.

PC'en og jeg er på hotell,
da heter det hotell-PC!

(Foto: Gro Jeanette Nilsen)
Og det aller beste med dette for min egen del, var at ryggen min virker som den hadde veldig godt av dette, da jeg har hatt vondt i ryggen i lengre tid. Men jeg må virkelig huske å takke de to deltakerne som hjalp meg opp av bassenget, he he. Jeg følte meg en smule ustø da ja, uten krykke og med vått gulv.

Siden det hadde vært en så aktiv økt, passet jeg på å ta blødermedisin før jeg la meg. Jeg fant ut at det var lurt, for å være sikker på å komme meg opp igjen neste morgen! Jeg var jo redd for at det skulle snike seg inn blødninger som ville utvikle seg over natten.

Det var også denne gangen noen veldig fine foredrag. Blant annet holdt en tidligere sykepleier fra Senter for sjeldne diagnoser foredrag for oss, og det var veldig hyggelig. Det var også fint å bli kjent med enda noen nye jenter fra bløderforeningen.

Utenfor hotellet. Tusen takk
for denne gangen!
(Foto: Gro Jeanette Nilsen)
Og ja, jeg vet jeg er litt treg med bloggingen denne gangen, men det har vært litt mye å drive med etter at jeg kom hjem.

 Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 

 Takk for at du følger bloggen min!
 ---------------------------------------------

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

 1. Marianne Mosling3. juni 2022 kl. 12:39

  Takk for hyggelig helg Gro:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for hilsen, Marianne! Så hyggelig! Og takk for sist, ja! :-)

   Slett

Har du lyst til å svare på dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)