søndag 15. mai 2022

Enda en gjennomgang av manuskriptet.

Som jeg nevnte i blogginnlegget Ny manusjustering og tannlegetime, fant jeg noe i manuskriptet som trengte å rettes opp. Jeg klønet litt med det må jeg si, men nå har jeg endelig fått det akkurat som jeg vil, og er fornøyd med det! Og jeg har hatt en ny gjennomgang av helheten av manuskriptet, og synes nå at det fremstår mer ryddig og lesbart enn før!

Det har vært manusarbeid som har stått i hodet på meg hele uken, hvis vi ser bort fra noen småpauser, blant annet da jeg tok meg tid til en kaffekopp med ei venninne her hjemme fredag formiddag. Jeg har rett og slett vært veldig sliten nå, det blir mye redigering og jobbing på manuskriptet. 

Jeg har vært litt dårlig til å dele bloggposter videre på forfattersiden min på Facebook i det siste. Jeg skrev en melding der nylig, om at grunnen til det er at jeg har hatt noen bloggposter nå som ikke utelukkende handlet om skrivingen, og da kjenner jeg at det sitter lenger inne å dele.

Men uansett, nå skal jeg snart ta meg en liten skrivepause, så jeg husker å få med meg syttende mai og ikke skriver meg helt bort!

Kanskje du forresten også vil lese en bloggpost jeg skrev omtrent på denne tiden for noen år siden, om første gang jeg skaffet meg en tomatplante?


 Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 

 Takk for at du følger bloggen min!

 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vil du kommentere dette blogginnlegget?