onsdag 27. juli 2022

Med på å lage fiskekaker

Har du laget fiskekaker fra bunnen noen gang? Jeg var med på det i sommerferien min i Nord-Norge i juli, og tenkte jeg skulle vise deg noe fra det. Noen av familiemedlemmene hadde vært ute og fisket først, så dette var ekte varer! 

Jeg fikk imidlertid ikke bidratt så veldig mye i produksjonen, på grunn av en vond høyrehånd, men prøvde så godt jeg kunne. Jeg fikk da hakket litt hvitløk og sånt, i hvertfall. 

Jeg gikk etter hvert inn i rollen som fotograf i stedet. Resultatet kan du se under. Alle prosessene er dessverre ikke kommet med, men flere av dem er der. Jeg håper at jeg får tilgivelse og tillatelse, ettersom det er andre fra familien enn meg som tok det aller første fiskebildet, men jeg har i allefall klippet bort personer fra bildet. 

Fiskekakene ble helt nydelige, de beste jeg noen gang har smakt! Det var dessuten et hyggelig  samarbeidsprosjekt i familien, som det er artig å ha vært med på; 

Fiskekakeproduksjon i familien, sommeren 2022.
(Foto: Gro Jeanette Nilsen.)


 Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 

 Takk for at du følger bloggen min!

 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du en kommentar til dette blogginnlegget?