lørdag 3. september 2022

Leser du kun det nyeste blogginnlegget?

Det ble litt skriving på manus denne uken, selv om det var en smule vanskelig å komme i gang. Men jeg er glad jeg er mye bedre nå, så jeg kunne vende tilbake til bokprosjektet mitt. September har det også blitt! 

Jeg lurte på en ting. Hvordan leser du bloggen min? Jeg ser av bloggstatistikken at det er en del av de gamle blogginnleggene mine som stadig blir lest, og som tydeligvis er mer populære enn flere av de andre. Det er jo kjempehyggelig at enkelte temaer blir lagt merke til, og det er jo også noen av dem jeg liker godt selv også. 

Noen leser kun det nyeste blogginnlegget som er tilgjengelig, mens andre leser seg gjennom veldig mange, eller også søker etter enkelte temaer i søkefeltet. Det er jo flere måter å lese en blogg på. Men legg gjerne merke til datoen bloggpostene er skrevet, da det kan være litt eldre saker du finner innimellom.

Og jeg må innrømme at enkelte av de litt mindre leste blogginnleggene ble ved et tidspunkt slettet, rett og slett fordi jeg følte meg litt ferdig med dem, de var litt utdaterte. De fleste av disse var verken så tematisk riktige, og heller ikke kommentert. Pluss at enkelte av dem som var flere år gamle stemte ikke så godt med den personen jeg er i dag.

Jeg vet også at enkelte leser kun de innleggene som blir lagt ut på Facebook-siden min, og går aldri direkte til selve bloggen uten at Facebook eller andre sosiale medier leder dem dit. Da har du kanskje oppdaget at jeg ikke alltid legger ut blogginnlegget på Facebook, ettersom jeg føler at det må være tematisk riktig eller godt nok til at jeg skal dele det der.

Har du noen mening om dette? 

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 

 Takk for at du følger bloggen min! 

 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Jeg er nok som oftest innom i rykk og napp, dvs det er vanligvis flere nye innlegg siden forrige besøk, så da leser jeg gjerne 3-4 innlegg bakover, men kommenterer gjerne bare det nyeste skriverelaterte innlegget. Følger deg ikke på Facebook, men er uansett ikke veldig aktiv der og antar at det meste vel finnes her på bloggen.
    Sendte deg forresten fb venneforespørsel for leeenge siden, men jeg tror den ble avvist eller forsvant så kanskje det var feil fb-konto eller noe.

    SvarSlett
  2. Hallo, og takk for svar! Det er alltid spennende å finne ut hvordan folk leser bloggen, det var derfor fristende å lage et blogginnlegg om dette :-)

    Oi, venneforespørsel på Facebook vet jeg ikke om jeg har sett, jeg er flink til å avvise venneforespørsler fra de jeg ikke kjenner eller tror jeg ikke kjenner, det er sikkert derfor. Prøv gjerne igjen :-)

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)