fredag 2. desember 2022

Manusarbeid og planlagte pauser.

Hei igjen! Det har blitt mye manusjobbing denne uken også! Og jeg har jo sagt at jeg skal levere manus ganske snart, så da må jeg jo forsøke å følge opp! Men jeg hadde en skrivepause onsdag, ettersom jeg hadde time hos tannlegen, som har vært planlagt lenge. Ingen hull, da heldigvis. Etterpå ble det en liten handletur, når jeg først var på farten. 

De andre dagene har det blitt mye manusarbeid, men jeg hadde et lite kaffebesøk av naboen i den selvpålagte skrivepausen midt på dagen i går. Det trengte jeg, etter noen intense timers jobbing med manus først. Hyggelig med litt venninneskravling og avveksling!

Vi er i desember allerede, du verden så fort som tiden går... Jeg ser det har blitt litt lite tid til blogging og sosiale medier nå. Men jeg jobber med saken!

Det blir nok en del manusarbeid i helgen, og konkrete manusdetaljer som må på plass... Veldig kort bloggpost nå, må tilbake til manus. Men jeg er sikkert snart tilbake med mer!

Vi høres!


Takk for at du følger bloggen min!

 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Spennende å følge med på :) Lykke til! Det virker som du er god på å skrive også uten lyst og inspirasjon, det kan være en god egenskap i sluttspurten av å ferdigstille tekst. Hvis det kjennes fristende så skriv gjerne litt om skriverutinene dine? Er det noe fast du foretar deg som får deg i gang hver dag selv når skriving og redigering kjennes dørgende uendelig? (Som vel de fleste skrivende kjenner på i ny og né).

    SvarSlett
  2. Hei, og takk for kommentar! Jeg har lært meg at ren korrektur trenger jeg ikke vente på inspirasjon til - det må bare gjøres, om jeg skal komme noen vei. Ellers har jeg vel noen rutiner ja, men tror ikke det er noe veldig spesielt ved dem. Men jeg kan kanskje se litt på om det kan være noe å lage et innlegg om, ja. Takk for tipset! :-)

    SvarSlett

Har du lyst til å svare på dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)