lørdag 25. februar 2023

Lag noen stikkord utenfor teksten!

Vi kan godt kalle bloggpausen min for vinterferie, selv om jeg har vært hjemme. Men litt har jeg  fått gjort.

Jeg har så vidt begynt å gå igjennom manus igjen. Retter opp noen småting jeg har kommet over, som jeg vil oppdatere. Fikk også et svar jeg ikke ville ha fra et forlag. Men selvsagt, jeg er jo glad de svarer i allefall... Men jeg venter nå på et svar til. 

I ventetiden har jeg laget meg noen nye notater som ville passe inn i manuset. Det er disse jeg har holdt litt på med nå. Bare småting altså, enkelte setninger eller rettelser på småfeil. Det er forresten et skrivetips til deg som skriver;

Lag deg noen notater helt utenfor manuskriptet eller teksten din, i et helt nytt dokument. Med stikkord og nye ideer, som kan føres inn i manus når du er klar for å oppdatere manus igjen. Det kan jo gjelde andre tekster også, for eksempel om du skriver skoleoppgaver eller andre ting. Men dette er kanskje et tips du kjenner fra før?

Vi høres!

 Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 

Takk for at du følger bloggen min!

 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Det er et godt tips! Jeg prøver å gjøre det på den måten med det manuset jeg jobber med nå. Synes det er lettere å være tro mot den opprinnelige ideen når jeg ikke smetter inn "nye muligheter" i all verdens farger i manus. Mye ryddigere å jobbe med teksten uten alle de notatene innimellom, i alle fall i tidlig fase som jeg jo er i nå.

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for svar! Jeg har benyttet flere måter å gjøre det med, har også markert nye tilføyelser med en annen skriftfarge, men det er vel pluss og minus med alt.

      Slett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)