lørdag 4. mars 2023

Mye redigering, og runder i tenkeboksen.

Vi er i gang med mars måned for lengst, du verden! Den siste uken har stort sett bestått av redigering. Jeg styrer litt litt med å få ferdig noe konkret i manuskriptet mitt, og det har tatt litt tid.

Utenom skrivingen var jeg også i et bursdagsselskap i familien på tirsdagen. Akkurat den dagen, 28. februar, var det forresten Sjeldendagen, eller dagen for oss som lever med en sjelden diagnose. Så jo da, jeg er klar over det, selv om jeg ikke rakk å kommentere noe om det her på bloggen den dagen.

Det fins et par ting privat som jeg er litt usikker på hvordan jeg skal håndtere for tiden. Ting jeg må se å ta tak i snart, men som jeg synes har vært vanskelig å hive seg uti. Derfor har jeg skjøvet det litt foran meg, og gått noen runder i tenkeboksen. Noe av det ligger innunder helsefeltet og min egen sykdom. 

Og apropos blødersykdommen, har jeg endelig meldt meg på årets Damenes helg, som arrangeres årlig av bløderforeningen. Jeg synes jeg var litt sen med det også denne gangen, men likevel gjorde jeg det i god tid.

Det var kort om hvordan min verden ser ut nå for tiden. Hvordan ser din verden ut?


Takk for at du følger bloggen min!

 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)