tirsdag 12. mars 2024

Måtte fremskynde tannlegetime.

I går var jeg en tur hos tannlegen. Egentlig hadde jeg fått vanlig innkallingstime som ikke er før i april, men den dagen passer ikke, så jeg måtte byttet tannlegetime uansett. Men så mistet jeg plutselig litt av en tann og noe av fyllingen på den tannen, for noen dager siden.

Jeg trengte derfor å fremskynde tannlegetimen. Dagene jeg ventet var det litt ising, men ikke direkte vondt i tannen, heldigvis. 
Jeg hadde ikke time før halv ett mandag, så jeg fikk god tid til å sette forebyggende sprøyte før jeg dro,  som jeg jo må med alvorlig bløderdiagnose.

Tannen måtte bygges opp igjen, så det var litt styr og ikke så behagelig, men jeg synes likevel det gikk ganske greit. Jeg ble i allefall veldig fornøyd med resultatet, og var veldig lettet  over at jeg fikk dette i orden så  fort.

Skrivingen ja... Jeg har som sagt hatt litt annet å tenke på i det siste, men har holdt på litt med manus i dag. På lørdag, altså et par dager før tannlegebesøket, var jeg og søster'n en tur ute hos mamma i Bærum på lunsjbesøk, veldig koselig.

Nå skal jeg tilbake til manus, og se litt på et par kapitler som jeg muligens bør rette litt på.

Vi høres!


 Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

 Takk for at du følger bloggen min!

 -------------------------------------------------------------------------

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei fra skrivestuen! Godt med alt som er gjort! Vi er vel i den alderen at det kan bli noen tannlegebesøk? Selv bør jeg bli flinkere, men med mindre det gjør vondt blir det gjerne utsatt. Har bare "gode minner" fra tannlegebesøk, altså, men det er nok en budsjettsak også. Alltid noe som skal prioriteres og tannlegene opererer dessverre ikke med offentlige prislister. Det gjør det jo litt vanskelig å planlegge om man ikke må.
    Smart med årlig innkalling da, jeg hadde også det helt til tannlegen min sluttet med det.

    SvarSlett
  2. Takk for kommentar! Ja, godt med alt som er gjort. Og jeg har ikke engang bare årlig innkalling, men halvårig, altså to ganger i året! Normalt er det fort unnagjort og kun rutine, men likevel.

    Slutte med rutinekontroll hos tannlegen? Du må ha hatt uvanlig gode tenner du da, kanskje?!

    SvarSlett

Har du en kommentar til dette blogginnlegget?