torsdag 23. mai 2024

Smertefull blødning i håndleddet.

De siste dagene har vært slitsomme og med mye smerter og sykdomsutfordringer. Jeg nevnte så vidt i en kommentar til forrige blogginnlegg at jeg hadde blødning i et håndledd. Det var så smertefullt at jeg trodde det var en brist i det i tillegg til blødningen som var ganske krevende.

Tirsdag måtte jeg først ha en dose blødermedisin enda det ikke var medisindag. Jeg slet veldig med stikkingen, og det endte med at jeg ikke fikk i meg alt, men heldigvis nesten alt. Men jeg innså ganske fort at jeg var nødt til å sette en dose til samme dag, så vondt som jeg hadde. Så når det hadde gått et par timer og blodårene mine hadde fått roet seg litt, ble det en ny omgang medisin. Heldigvis gikk det bedre denne gangen.

Senest onsdagskvelden var jeg helt forberedt på å ringe Rikshospitalet torsdag morgen, men syntes jeg måtte se det litt an. Jeg mente helt oppriktig at kanskje jeg burde vært på røntgen, jeg visste som sagt ikke om det kun var en indre blødning eller noe mer, og forsøkte å psyke meg opp til et sykehusbesøk.

Jeg prøvde meg også med Cyklokapron på onsdagen og syntes det hjalp litt, men det kan jeg ikke si med sikkerhet, da det endelig så smått hadde begynt å gå den rette veien etter medisineringene dagen før. I dag tok jeg en ny dose blødermedisin, og når er jeg nok nesten i orden, jeg kjenner bare smertene om jeg kommer borti selve blødningen i håndleddet. 

De første dagene var det smertefullt hele tiden, og jeg slet med å sove. Kunne ikke holde et kaffekrus med den hånden, heller ikke bruke tastaturet her. Sistnevnte sliter jeg litt med fremdeles, så det meste av skriving har måttet vente litt. 

Det var ikke særlig artig å ikke kunne belaste hånden. Bruke ostehøvel var vanskelig fordi jeg ikke greide å holde fast osten, ja du skulle sett meg! Det var selvsagt bra det ikke var høyrehånden, men man tenker vel lite over hvor mye man faktisk trenger begge to for å fungere optimalt!

At jeg var så mye bedre på torsdagen kom faktisk som en overraskelse! Det ble altså ingen tur til Rikshospitalet som jeg trodde jeg måtte, og nå anser jeg problemet som løst, takket være gode medisiner. 

Så får jeg bare følge litt med da, på om dette gir seg helt, eller hvordan det blir de neste dagene.


 Takk for at du følger bloggen min!

 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du noen tanker om dette blogginnlegget?