tirsdag 28. mai 2024

Bloggoppdateringer og eldre blogginnlegg.

Jeg har vært litt på etterskudd med både bloggoppdatering og flere andre ting den siste tiden. Det startet med den omfattende  blødningen i håndleddet, som hindret meg i å både skrive og utføre helt vanlige gjøremål. Ting skled rett og slett helt ut her. 

Jeg hadde blant annet et par skriveoppdrag jeg skulle gjøre, selv om noe av det var en litt løsere avtale. Jeg har fått gjort noe av det jeg skulle, men ikke alt. Jeg får se nå da, om jeg greier å ro det i land på en eller annen måte. 

Tenkte også jeg skulle kommentere litt mer etter et tidligere blogginnlegg, der jeg fortalte at jeg feiret elleve år som blogger. Elleve år er lang tid på personlig blogg, og jeg ser av statistikken at blogginnleggene fra de første årene mine fremdeles blir lest. Det er jo gøy, men jeg vil også si at i enkelte tilfeller er det kanskje greit å være klar over at enkelte blogginnlegg kan være litt utdaterte.

Jeg føler vel at jeg er på et litt annet sted i livet enn den gangen jeg begynte å blogge i 2013, og i noen tilfeller ville man kanskje sett en viss forskjell ved å stille et gammelt blogginnlegg opp mot et helt nytt. Så til deg som leser eldre innlegg på bloggen, legg merke til datoen også, og gi gjerne tilbakemelding hvis du finner en lenke som ikke virker lenger :-) 

Dette ble en kort oppdatering i farten akkurat nå.

Jeg kommer snart tilbake med mer!


Takk for at du følger bloggen min!

#bloggen #skribentliv #helse 

 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du noen tanker om dette blogginnlegget?