fredag 20. september 2024

Manusinnlevering og litt for mye sykdom i ferien.

I dette blogginnlegget tenkte jeg å si litt om den plutselige endringen av Spaniaferien, men også fortelle om alt styret før jeg skulle reise. For bortsett fra pakking, strevde jeg fært med å få klargjort manuskriptet mitt til innsending til forlag før jeg dro. Jeg greide det heldigvis, og har fått midlertidig svar om at manus har kommet frem.

Første del av Spaniaferien var som sagt super! Men det skulle plutselig snu. Tanten min havnet på sykehus her i Spania ganske fort, og det var ikke så hyggelig. For å si det sånn; Hun ligger der enda. Noen av oss andre har også hanglet veldig, og vi ble liggende i kraftig forkjølelse g orket nesten ikke gjøre noen ting. Så her har det vært mindre ut og spise og finne på ting enn det vi hadde trodd. Jeg er så hes at jeg kjenner ikke igjen min egen stemme. Jeg tror også det har satt seg en blødning i halsen, etter mye hoste.

Jeg fikk badet to ganger i bassenget, og en gang i massasjebassenget. Det var også hyggelig at vi orket å gå ut og spise avskjedsmiddag på El Greco siste kvelden. Straks klar for avreise!

 Takk for at du følger bloggen min!

 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du noen tanker om dette blogginnlegget?