lørdag 14. september 2024

Reisebrev fra Spania - bassengtrening og lørdagsmarked.

Denne gangen kommer bloggposten min fra Spania, hvor jeg er på ferie. Igjen er jeg på besøk i leiligheten til familie i Torrevieja, Alicante. Jeg reiste sammen med tanten min, alltid et hyggelig reisefølge! Første kvelden ble det deilig velkomstmiddag her i leiligheten. Neste dag gikk turen rett i bassenget utenfor, litt etter frokost.
Gro Jeanette ved bassenget.
Gro Jeanette ved bassenget.
(Foto: Privat.)

Jeg må jo si jeg var spent på bassengtrening, ettersom jeg har slitt sånn med rygg og hofte nesten hele sommeren. Jeg opplever at jeg hadde veldig godt av svømming og bevegelse i vann. Synes faktisk jeg er blitt mye bedre etter det ene badet. Det blir forhåpentligvis et par til. Om kvelden spiste vi nydelig mat på kinarestaurant.

I dag var vi ute på stort marked som de har her hver lørdag. Ikke det at jeg handlet så mye, det ble noen smykker og litt sånn. Men jeg synes alltid det er spennende å oppleve markedet, og se hva de selger. Etterpå lunsjet vi med cheeseburger og Sangria.

Jeg har selvsagt med meg min litt slitne IPad, for å kunne oppdatere bloggen og sosiale medier. Planen er å kjøpe en ny iPad snart, har bare ikke kommet så langt enda.

Ny dag i morgen!


Takk for at du følger bloggen min! 
 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du noen tanker om dette blogginnlegget?