søndag 8. september 2024

Godt å komme i gang igjen.

Ting går seg til etter hvert. Godt å endelig få gjort litt vanlige ting  og manusarbeid igjen.

Torsdag hadde jeg tannlegetime som jeg nevnte, den som jeg måtte utsette noen dager da jeg var syk. Men jeg er ikke ferdig der, skal tilbake etter hvert  for å fullføre. Men det er heldigvis ikke noe som gjør vondt i tannen nå. 

Lørdag var jeg på besøk ute hos mamma i Bærum sammen med tanten min. Jeg var litt spent på det, ettersom jeg har vært så dårlig til beins, men det gikk faktisk ganske greit.

Men i dag måtte jeg ha dobbel medisindose igjen, fordi smertene kommer og går litt, men nå var det mest hoften min som sa klart i fra, og totalt sett er jeg mye bedre enn bare for noen dager siden.

Det har blitt en del manusarbeid. Veldig godt å ha helse til det, selv om jeg kjenner det godt om jeg sitter for lenge. Jeg har blant annet endret en tittel og justert på et kapittel, og ble faktisk overrasket over hvor mye bedre det så ut med en gang! Noen ganger er løsningen så enkel at man ikke ser den med en gang, men ser seg blind på den versjonen man allerede har.

Det blir litt å drive med til uken også. Den ene dagen kommer det medisinlevering, og så blir det litt mer som skjer senere i uken.


 Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 

Takk for at du følger bloggen min!

 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Høres ut som om det meste går seg til, så bra! Det er vel et godt tegn at du orker en god skriveøkt? Og ikke så dumt at det skjer litt sånn ellers, godt å fokusere på flere ting. Stå på!

    SvarSlett
  2. Hei, og takk for kommentar! Ja, veldig godt at skrivingen fungerer bra, veldig ivrig nå!

    SvarSlett

Har du noen tanker om dette blogginnlegget?