tirsdag 4. juni 2013

Blogging og aktivitetsplanlegging.

Det er moro å blogge! Jeg var usikker på om dette faktisk var noe for meg, om det kanskje fort kunne bli FOR personlig, men her har jeg virkelig funnet MITT kommunikasjonsverktøy! Blanding av dagbok, brev, manus, nettside, Facebook-side og andre sosiale medier: Fantastisk!Og ellers? Jo da, i går hadde vi et lite styremøte i ULFF via Skype, bare for å ferdigstille planene for sommertreff i ULFF før sommerferien setter inn. Nå er invitasjon til de som skal ha den lagt ut på Facebook som en happening der de inviterte kan melde seg på. Det har vært mye frem og tilbake med hvilken dato vi skulle velge, hvor vi skulle være og så videre, men nå er alt i orden. Dette har tatt litt tid, men det er vanskelig å samle folk og velge dato, folk har ofte så mye på programmet, og noen bor også utenbys. Men nå. Endelig.


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

4 kommentarer:

 1. Jeg er veldig glad du blogger! :)

  SvarSlett
 2. Hehe, ja jeg ser det! Du er i allefall veldig flink til å skrive gode kommentarer, og til å blogge selv! Stå på :-)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for det. Jeg liker å delta i blogger som din. Selv om jeg nå blir litt mer passiv sommerstid. Mye pga jobben ;)

  SvarSlett
 4. Det skjønner jeg. Alt endrer seg litt i sommerferien. Vanene for når man skriver, hvordan og hvor man skriver. Og så videre :-)

  SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)