onsdag 5. juni 2013

Spør meg ikke om helsen!

Det er rart hvordan ting kan endre seg. For bare få år siden, ja kanskje enda mindre, ville jeg sagt Spør meg om hva som helst, bare ikke om helsen, det svarer jeg ikke på.

Fremdeles synes jeg det er litt uvant, men jeg har heldigvis kommet lenger i prosessen nå, men det har tatt tid! Det er vel det som populært kalles å modnes over tid, kanskje. Jeg har lovet at denne bloggen skal ha to temaer: Skribentliv og helse. Jeg skal ikke løpe fra det løftet, men dette kan bli litt for spennende, kanskje spesielt for meg selv.

Det skulle jo ikke være noe problem. Jeg har vært kronisk syk og ofte med mye smerter hele livet, og det burde vært naturlig for meg å snakke om det. Jeg har hatt store sperrer her, av flere grunner. Det å være syk har alltid fått meg til å føle meg annerledes enn vennene mine, for eksempel. Det skapte vel ikke den beste selvtilliten som barn, som igjen har påvirket meg mye i voksen alder også. Jeg har omsider greid å rive ned noen av gjerdene, men du verden. Jeg føler fremdeles at det gjenstår en del. Og når jeg skriver om det på bloggen, beveger jeg meg langt utenfor komfortsonen. Jeg gjør det likevel.

Enda føler jeg at jeg ikke er kommet skikkelig i gang med bloggen, fordi jeg syntes jeg måtte sette inn noen relevante poster jeg hadde fra før, og som sa litt generelt om temaene mine og om meg. For å ha et slags utgangspunkt. Sånn som sykehusdiktet mitt
Et sykehus for deg, et sykehus for oss, for eksempel. He he.


Det hjelper helt klart med litt humor innimellom, og det å kunne se ting litt utenfra også av og til. Jeg har ikke alltid vært flink til det. Men kanskje med litt mer trening? Utviklingen i prosessen min har ikke kommet over natten. Jeg har brukt mye av meg selv og diverse erfaringer i skriveprosjekter. Ikke bare i dikt, som det jeg nevnte, men også i noveller, artikler og andre arbeider. Jeg har et par ting jeg jobber med, som jeg lurer på om vil se dagens lys noen gang. Da vil du sikkert få høre det. Følg med, så går du ikke glipp av noe :-)


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


--------------------------------------------------------------------------------------------


Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)