tirsdag 3. desember 2013

Hvilket forlag skal jeg sende bokmanuset til?

I dag har jeg prøvd å danne meg et klarere bilde over hvor jeg bør sende bokmanuset mitt. For det første lagde jeg meg en oversikt over hvilke forlag jeg allerede har vært i kontakt med. Etter å ha gjort det, har jeg vært litt i kontakt her og der, for å forsøke å velge riktig :-)

Det  er ikke lett å orientere seg i forlagsjungelen, det er jo forskjell på hvilke forlag som utgir hva slags litteratur, her gjelder det å sette seg skikkelig inn i tingene. Liten vits i å sende en roman til noen som bare utgir biografier. Eller omvendt. Som jeg har skrevet
før er det et par forlag som har vært veldig positive til manuset mitt, men det hjelper ikke så mye når de ikke tør å ta skrittet fullt ut. Så hvor skal jeg sende manus denne gangen? Har du et forslag?


Og for øvrig; Du er selvsagt hjertelig velkomment til å lese og følge bloggen min :-)

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen


@Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt!
--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

3 kommentarer:

  1. Jeg vet ikke ettersom jeg ikke kjenner manuset. Men jeg vil bare si : vær frimodig, send fra deg, men gjerne et forlag av gangen. Brekk et bein :)

    SvarSlett
  2. Takk for det :-) Ja, et forlag av gangen er en fordel. Jeg har hørt at en faktisk kan bli svartelistet hos forlagene hvis man sender til flere samtidig, og det skal vi ikke ha noe av... :-)

    SvarSlett
  3. Ja, det har jeg og hørt er riktig.

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)