mandag 23. desember 2013

Julekort fra stor inspirasjonskilde!

Førjulstid hos familie.
(Foto: Gro Jeanette Nilsen.)
I formiddag hadde jeg koselig førjulsbesøk av tanten min. Utvekslet julegaver og drakk kaffe. Og da jeg åpnet postkassen litt senere, ramlet det ut ikke mindre enn fem julekort! Jeg skal ikke si så veldig mye om dem, bortsett fra et.

Det ene julekortet var fra personer som jeg allerede har nevnt flere ganger på bloggen, direkte eller indirekte, og som jeg i alle år har vært fryktelig glad i, helt siden jeg var 17. Personer som har vært en stor inspirasjonskilde i livet mitt gjennom mange år. Jeg synes ikke jeg kan nevne dem ved navn uten å spørre først, derfor gjør jeg ikke det. Men for de av leserne mine som kjenner meg, trenger jeg ikke det. Tusen takk for julekort, til mange av dere andre også! Jeg må virkelig si at julestemningen tar seg opp!


Litt senere på ettermiddagen, etter medisinering og en liten hvil, var det på tide å gjøre seg i stand til førjulslag hos nær familie. Ta med julegaver som skulle leveres, og så videre. Vi pyntet juletre og koste oss med mye god mat og rødvin, veldig koselig "kvelden før kvelden".


Håper at du har hatt en fin lille julaften, og at du får en fin julaften også!


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vil du kommentere dette blogginnlegget?