mandag 10. februar 2014

Manus levert - kake bakt.

Bursdagskake på gang.(Foto: Gro Jeanette Nilsen.)
Da har jeg levert manus til vurdering. Endelig. Da kan jeg kanskje gjenoppta mitt sosiale liv igjen, eller i allefall frem til jeg får svar.. Jeg ser at det er noen dager siden siste bloggpost på min personlige blogg, det har vært litt av hvert annet å drive med - en lettere blanding av manuskript, private gjøremål som kakebaking og så videre. Og dagen i dag startet ikke helt sånn som jeg hadde trodd - og i går fikk jeg ikke tak i det jeg skulle av kakeingrediensene mine - men jeg burde kanskje ha lært det nå, hvilken butikk jeg ikke skal velge. I dag fant jeg det jeg skulle ha - i en annen matbutikk, må vite.


Men nå er jeg mest lettet fordi jeg edelig har levert manuskriptet mitt - til et forlag jeg ikke kjenner fra før. Jeg sendte dem en mail først, bare for å høre litt, fikk svar, og nå har jeg altså sendt det inn. Etter noen nødvendige oppgraderinger her og der som følge av vesentlig informasjon den siste tiden, men nå er det i allefall levert.

Jeg får nyte de ukene jeg lever i uvissheten, et eventuelt avslag får jeg ta når det kommer. Akkurat nå har jeg litt andre ting på programmet, får storinnrykk fra familien i morgen - derfor kaken - så noe manus har jeg vel ikke tid til å være nervøs for akkurat nå.
Kaken står til avkjøling i kjøleskapet i sin nye røde kakeform, innkjøpt for anledningen. Joda, det stemmer at toppen av kaken også er rød - det er en ostekake med rødt lokk av bringebærgele'. Videre pynting foregår i morgen tidlig når geleen har stivnet.


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

4 kommentarer:

 1. Hei! Så spennende! Både redigert manuas og nytt forlag, nesten litt dumt at du ikke har hatt tid til å være nervøs, hehe. Eller, det er vel kanskje veldig godt å kunne koble helt ut etter en sånn skriveøkt som det vel blir rett før innsendng. Fikk du levere digitalt? Ser at enkelte forlag godtar det, rart at ikke alle er digitale etter hvert.
  Er sikker på at kaken ble god og at gjestene oppførte seg fint! :)

  SvarSlett
 2. Hallo, og tusen takk for kommentar! Jeg sitter og tenker på at hvis jeg svarer på det du spurte om, angående om jeg fikk sendt inn på mail, røper jeg ikke litt vel mye ang. forlag da? I og med at det, akkurat som du sier, ikke er alle forlag som tar i mot manus på mail? He he. Jeg synes også at de absolutt burde begynne med det alle sammen, da letter de hele prosedyren med leveringen, det går fortere og man slipper kostnadene rundt porto eller ev. reise og levere. Og kanskje det aller viktigste; Forfatteren slipper å tenke på at pakken kan komme bort i posten, være med på flere transporter eller støve ned på et fremmed postkontor og ev. tilbringe søndager eller helligdager der ;-) Jeg har akkurat skrevet en liten novelle om manuspakkens dramatiske liv på reise, du finner den på bloggen min :-)

  SvarSlett
 3. Så bra Gro.
  Jeg krysser fingrene for at du får boken din utgitt. Den kaken din så veldig god ut!

  SvarSlett
 4. Tusen takk for det, Stein Erik! Jeg har ikke fått noen tilbakemelding om at manus er mottatt ennå, men det er det nok. Jeg får nok bare smøre meg med tålmodighet. Joda, kaken ble godt mottatt blant gjestene mine, og den er borte nå :-) Og ellers så er du hjertelig velkommen til å bli følger av bloggen min, hvis du vil det :-)

  SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)