tirsdag 15. april 2014

Oppdatert bloggnavn, og en sykehuslimerick.

Kjære følger!

Jeg vet ikke om du har lagt merke til det, men jeg har i dag endret litt på tittelen på bloggen. Dette for å gjøre bloggtittelen litt mer nøyaktig. Fra å hete "Gro Jeanettes blogg om litteratur og helse", har jeg byttet ut ordet "litteratur" med ordet "skribentliv", etter som skribentliv er litt mer presist. Det er jo skriveprosessen som er tema innenfor litteraturen, i tillegg til helsetemaet.

Den nye tittelen er altså "Gro Jeanettes blogg om skribentliv og helse". Jeg kunne selvsagt ha spesifisert helse litt mer også. Og tro meg, jeg har
vurdert det. Men jeg fant ut at foreløpig vil jeg gjerne ha mulighet til å kunne putte inn litt annet helsestoff også innimellom, enn bare blødersykdommen. Men temaet skribentliv er for meg så stort at det omtrent rommer en hel verden! Og ja, jeg skriver mer enn jeg leser bøker. Boklesing hos meg går ofte litt i perioder, før jeg faller tilbake på skrivingen igjen. Jeg skulle lest mer, jeg vet det.

Jeg skriver en del dikt i perioder, også limericks innimellom. Har du prøvd deg på limericks noen gang? Her er en limerick jeg skrev sommeren 2005 da jeg var regelrett i sjokk etter ny diagnose som krevde at jeg foretok drastiske endringer i tilværelsen min;
Hotellferie?
Pasient med ny diagnose
har nok med egen nevrose
Ferie på hospital
med en sjelden journal
Gir ønske om snarlig narkose!

@Gro Jeanette Nilsen,
- august 2005.

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du lyst til å svare på dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)