onsdag 25. juni 2014

Med helselitteratur på Sankthans-besøk.

Gro Jeanette leser Blødernytt på St.Hans-besøk.Jeg var klar til å kjøre utover til Bærum for å feire Sankthans da jeg fant bladet Blødernytt i postkassen før jeg dro. Som jeg fortalte, hadde jeg ventet litt på det bladet.

Det sto en to siders artikkel om Hankø-turen jeg var med på siste helgen i april, og det var bilde av flere av oss jentene som var med. Det var veldig gøy å være representert på et fellesbilde i bladet, selv om jeg altså ikke hadde noen egen tekst med der. Jeg så at det samme bildet også var satt inn på innholdsfortegnelsen foran. Der i mindre utgave enn inne i bladet. (Kilde: Blødernytt nr. 2/2014, s.2, 14 og 15.)

Jeg synes at hun som hadde skrevet artikkelen hadde laget et fint referat. Når jeg først snakker om det bladet, må jeg legge til at min egen opplevelse av det, er at dette bladet bare er blitt bedre og bedre de siste årene. Nå leser jeg det alltid fra perm til perm, kan ikke gå glipp av noe! Det kan selvsagt også ha noe med å gjøre at jeg både er mer engasjert i dette enn før, og også har blitt kjent med flere mennesker innenfor miljøet.

Siden jeg fant bladet i postkassen på vei ut til Sankthans-feiring, leste jeg ikke bladet hjemme denne gangen, jeg satt i toppetasjen på verandaen til mamma på Rykkinn, i det fine været. Overnattet til i dag, og leste resten av bladet før jeg tok kvelden seint i går.

Sankthans-kvelden brakte også med seg et veldig flott tv-program fra Vollen, der jeg vokste opp like i nærheten. «Sankthans - sommerkveld med redningsskøyta», som var laget i samarbeid med Redningsselskapet var et veldig fint program, sendt av TV2. Syntes jeg måtte skryte litt av det også på bloggen min - det er jo ikke hver dag det lages TV-program fra stedet der jeg vokste opp!


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du en kommentar til dette blogginnlegget?