onsdag 18. juni 2014

Sjekket HC-saken hos forsikringsselskapet i dag.

Jaja, jeg tok en telefon til forsikringsselskapet jeg da, for å sjekke at det var riktig at jeg skulle betale kr. 2000,- i egenandel etter bilreparasjonen etter innbruddet, som jeg nå har fått brev om i posten. Jeg tenkte at det stemmer sikkert, men jeg ville gjerne spørre dem for sikkerhets skyld. Jeg synes jo det er utrolig at jeg skal måtte betale så mye for at andre har brutt seg inn i bilen min. For mange vil jo en slik ting være et kjempesjokk, man kjører HC-bil og er på uføretrygd, mange ville fått store problemer med dette.

Sett da at man styrer med reparasjoner, skaffer nytt HC-kort, legger det på plass i bilen, og "uhellet" skjer enda en gang. Og flere ganger. Den som eier bilen vil faktisk kunne bli ruinert av sånt, i tillegg til alle ulempene problemet skaper. For kjeltringene er jo dette en fantastisk nyhet; De tjener ikke bare grovt på dette kortet og ødelegger bilen, de kan også langt på vei bidra til å ødelegge livet til folk!

Jeg fikk snakke med en veldig hyggelig dame hos forsikringsselskapet, som forsto meg godt og sjekket saken, opp mot bilen min kontra reglene og satsene hos dem. Jeg sa til henne at disse HC- kortene er alt for lett å stjele, og at jeg hadde vært i kontakt med Norsk Handicap Forbund. Det hjalp mye at det var en person som det var lett å snakke med, og jeg synes det var veldig godt å oppleve å bli forstått!

Nei folkens, jeg har den samme konklusjonen som i flere tidligere innlegg om denne saken; Står du parkert lovlig et sted, og spesielt over natta, for eksempel hjemme hos deg selv, så ta kortet med deg i veska og legg det ut kun når det er nødvendig! Innbruddet i bilen min skjedde tross alt ikke i en mørk avsidesliggende gate, men rett utenfor blokken jeg bor i, der det står mange biler og er flere hus i nærheten.

-------------------------------------------------------------------------------------------- 


Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Ja, litt av hvert å ta tak i etter innbruddet. Du har jo nærmest hatt deltidsjobb hvis du legger sammen all tiden du har måtte bruke på dette. Pluss det på de 2.000,- så blir det enda tydeligere at offeret tar regninga...

    SvarSlett
  2. Ja det er visst ikke langt i fra. Det har blitt en del bilblogging i det siste, men siden jeg kjører HC-bil, hører også bilen innunder helsetemaet. Ganske tydelig hvem som er vinneren her, ja.

    SvarSlett

Har du en kommentar til dette blogginnlegget?