fredag 3. oktober 2014

Alle vet, men ingen har lest...

Da er jeg visst tilbake til normalen igjen, etter møtet med de to flotte forfatterne jeg nevnte sist :-)


Jeg har hatt noen referater å skrive som du kanskje skjønner, ettersom både min egen
blogg skulle ha et, men også nettsiden til ULFF
og ULFF-blogger, ettersom jeg var på forfatterforedraget sammen med skribentforeningen. Men nå er jeg i mål med akkurat det, og har startet på neste prosjekt, som har litt mer med fokusert mot bokprosjektet mitt. Som du sikkert så her tidligere, skrev jeg en oppfordring til folk om å kommentere på bloggen min for å forsøke å støtte meg moralsk på et konkret innlegg. Det er et av de aller mest leste innleggene for tiden, men det er ingen som har kommentert der enda i allefall. Jeg føler meg av og til litt som Se og Hør; Alle vet hva som skjer, men ingen innrømmer at de leser. Hm...

Jeg har lenge hatt planer om å ta kontakt med noen som er relevante for prosjektet mitt. For informasjonens skyld, og ev. sjekke faktaopplysninger. Det er dette jeg har holdt på med nå i kveld. Jeg hadde begynt å forberede det for lenge siden, men ble usikker og lot det ligge en stund. Nå har jeg gått igjennom den delen av prosjektet enda en gang, men tror jeg venter til i morgen med å sende det fra meg. Synes det virker litt dumt å sende fra seg prosjektmail midt på natten, liksom :-)


Og ellers? Det er natt til fredag. Har ikke den rette fredagsfølelsen, men tror det er fordi jeg var ute på onsdagskvelden på forfatterforedrag, da blir jo hele uken litt annerledes enn vanlig. Tror det blir en stille og rolig fredag egentlig. Jeg har ting å drive med, ting å fullføre, det blir bra tenker jeg.


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du lyst til å svare på dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)