lørdag 11. oktober 2014

Fotohobby med forbedringsmuligheter...

Noen ganger blir man hengende litt etter i det man hadde tenkt å gjøre. Her om dagen tenkte jeg at jeg er ajour med både bloggen, bokmanus og en del annet på det personlige området. Men hei, vent litt - Fotoalbumet!! Det har jeg helt glemt. Jeg er flink til å legge ut bilder på nett, til bruk i sosiale medier og på bloggen der det passer, men fotoalbum mitt offline, det går det ikke alltid like bra med. Så nå har jeg sittet der da. Gått igjennom bilder, funnet ut hvor langt jeg var kommet, hva som var klart til innliming, hva som måtte printes ut, ja du skjønner tegninga.

Du tenker kanskje at man ikke trenger å ha gammeldagse fotoalbum offline, det holder å ha dem på PC. Vel, jeg har jo det også, men liker veldig godt å ha  fotoalbum å bla i. Jeg synes det er koselig å kunne ta frem et fotoalbum innimellom og bla i det, enten alene eller sammen med venner eller familie.

Så hvor langt var det jeg var kommet ajour med albumet da, tenker du kanskje. Vel, det vet jeg ikke om jeg tør å fortelle deg. Jeg var to år på etterskudd. Det vil si, flesteparten av bildene var printet ut altså, men ikke limt inn i album. Så du kan si at den kurshelgen på Leangkollen hotell i Asker, hvor jeg var på i oktober 2012, de ble limt inn nå. Det samme ble bildene fra Hankø Fjordhotell og Spa fra mai 2013 som ikke engang har en egen bloggpost, men likevel er nevnt i bloggposten Mer åpen om sykdom da jeg begynte å skrive om den, og sommerferien 2013, for å nevne noe. Fotoalbumet fra 2014 har jeg ikke begynt på en gang, bortsett fra at jeg har printet ut noen bilder, og har god oversikt over datoer. Huff, ikke si det til noen, vær så snill :-) Dette er litt småflaut, men det er på god vei til å bli system i galskapen nå altså. Og dette skal jo være en ærlig blogg, og alt kan jo ikke fungere like bra alltid... Jeg har visst skrevet om akkurat det temaet tidligere på bloggen også, i innlegget Må alt alltid være perfekt?

Jeg gleder meg til å få på plass alle bildene fra skribentaktiviteter i år, og også de siste foredragene jeg har vært på, både forfatterforedraget med Lindell og Ragde, men også bloggkurset og en del andre ting.


Jeg er fremdeles veldig glad i å ta bilder, som jeg alltid har vært. Samtidig ser jeg jo at det gir litt arbeid i ettertid, men fotoalbum er utrolig moro å ha for fremtiden!Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Jeg leser litt her og der, men rekker ikke å kommentere på alle. Jeg synes det er koselig å ha fysiske fotoalbum, jeg. Har tatt vare på mange (så klart), men ikke laget nye på sikkert 20 år. Jeg har liggende papirbilder fra 1995 som aldri kom inn i noe album, så at du er to år på eterskudd er ikke noe å bry seg om - kjør på! :)

    SvarSlett
  2. Hei! Godt å høre at de to årene jeg ligger på etterskudd ikke er all verdens likevel da... Selv om det ofte føles sånn. Og veldig hyggelig med kommentar fra deg igjen. Ser du også har svart på en bloggpost til, og skrevet innlegg på din egen blogg. Jeg skal lese det også straks!

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)