onsdag 10. desember 2014

Julepost-overraskelser fra skribentmiljøet :-)

Tydelig førjulstid, ja! Det var hele to julegaver i postkassen i dag! En fra forfattervenninne Grete, og en pakke fra forlaget Publica Bok som utga juleboken Desember i 2010.

Veldig koselig og stemningsfullt med de to julepakkene som begge var fra skribentmiljøet, og ikke minst spennende! Også julekortene har så vidt begynt å komme! Like spennende hver dag, dette her.

Dette ble en superkort bloggpost, har et par ting jeg må få gjort før jeg tar kvelden for i dag. Men vi høres snart igjen, om du vil :-)


Hva tror du er i julepakken fra forlaget?


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

4 kommentarer:

 1. Det er hyggelig når juleposten begynner å komme, og når andre får min. Jeg har fått et julebrev alt fra en gammel stallvenninne, og det var superkos. :)

  SvarSlett
 2. Ja, det er jeg sikker på at det var :-) Ingenting er som julen! Kos deg masse!

  SvarSlett
 3. Hei! Det er den tiden, ja :) Jeg synes det er hyggelig med julekortene, selv om det blir færre enn før. Men - så var det dette med å få ut egne julekort til akkurat passe tid, da. Helt i starten av desember er det litt tilig synes jeg, men plutselig er det jo 4. søndag i advent, og vips så blir det siste sekund likevel :) Med noen hjemmebakte julekaker på bodet og julemusikk på øret mens jeg skriver, blir det en stemningsfull seanse som jeg gleder meg til hvert år.

  Men hva det var i pakken du fikk? Det er jo ikke lett å gjette det, kanskje en bok, eller kanskje noe helt annet siden du spør...? Hm, sier jeg bare :)

  SvarSlett
 4. Ja, juletradisjoner er juletradisjoner. Imidlertid har jeg de siste årene ofte laget julebrev på PC, der jeg har satt opp tekst med tilhørende bilder. Da er det bare et brev å skrive, og man slipper å skrive det samme hundre ganger... Det er på mange måter mer kreativt enn de vanligste julekortene, synes jeg. Jeg vet at mange mener at det bør være ordentlige julekort, men jeg synes at hvis man printer ut julebrevene og sender dem i posten, blir det bra. Jeg har ofte gjort det sånn at jeg printer ut og sender til de mest sentrale og de jeg får julekort i postkassen fra, og så er det ofte noen som også får det samme brevet tilsendt som vedlegg i mail. Da kan de selv printe ut om de ønsker det. Jeg synes det er en grei løsning. Hvis man bruker mailversjonen, trenger man heller ikke være så tidlig ute, men kan faktisk sende mailen i siste liten rett før julaften.

  Du tror det er en bok ja. Jeg har ikke jukset og tittet, men jeg fikk en sånn pakke fra dem både i fjor og et par år før det, og de fleste gangene har det vært en bok, ja :-)

  SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)