mandag 12. januar 2015

Forsøker å samle trådene.

De siste dagene har flere halvferdige blogginnlegg og ideer av en eller annen grunn bare blitt liggende, også fordi jeg har vært opptatt med andre ting. Som jeg fortalte for litt siden har jeg drevet på med et prosjekt som trengte en liten oppdatering. Og det ble faktisk veldig mye bedre av den korrekturen!

Mye har også handlet om vurdering av konkurransebidrag i ULFF, og ting som har med det å gjøre, det vil snart komme ytterligere informasjon om det på ULFF-blogger.

Jeg har også vært litt usikker på et par av mine personlige blogginnlegg på min egen blogg, om de skulle slippes eller ikke, og om de var gode nok. Pluss at jeg visste jeg hadde lagt ut noen tråder som måtte følges opp med nye blogginnlegg. Sistnevnte er  jeg enda ikke ferdig med, men jeg har i allefall begynt! Samtidig er det viktig å passe på at man ikke ror seg helt bort fra hovedtemaene heller! Mye å tenke på, med andre ord!

Tusen takk til dere som følger meg, og dere som kommenterer på bloggen! Jeg får ofte nye ideer og inspirasjon av det også! Og så er det flott å se et tema fra andres synsvinkel også!


Takk for at du følger bloggen min!


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

 1. Hei du! Jeg kjenner meg igjen i det der med å miste trådene litt, for når man blogger er det jo så lett å "skulle komme tilbake med mer senere". Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har skrevet at jeg skal snart si mer om hva jeg egentlig skal drive med, hehe. Har vel lært at det er bedre å fokusere på få temaer i hvert innlegg, og heller dele opp hvis det jeg har på hjertet spenner vidt. Ofte sletter jeg et helt avsnitt fordi det handler om noe som heller kan bli egen bloggpost. Og så glemmer jeg det selvsagt før jeg kommer så langt :)

  Min erfaring er at det faktisk er best å unngå de fleste sånne "kommer tilbake til", med mindre de blir fulgt opp allerede i neste bloggpost, eller hvis de er kladdet så har man jo en grei huskelapp i systemet, og da kan det også noteres i hvilket innlegg saken ble hintet om, siden det jo er greit å vise tilbake - og det er du veldig flink til å gjøre når du følger opp, synes jeg!

  Men så er det vel litt kjekt å nøste opp litt iblant også, det er jo i sånne ryddesjauer at mange gode ideer til videreutvikling dukker opp.

  SvarSlett
 2. Takk for svar! Ja, det er sikkert lurt å skrive hele innlegg, når man har samlet all informasjon om temaet. Samtidig synes jeg blogging også ofte blir litt sånn som dagbokskriving, hvor man skriver om det som skjer der og da, og da kan man jo ikke alltid vite alt om et tema.

  Det jeg gjør hvis jeg skal skrive om et tema jeg er sikker på at jeg har omtalt før, er at jeg søker etter hovedstikkordet i min egen blogg, for å finne igjen innlegget. Da blir det enkelt å lenke. Jeg leser også igjennom det gamle innlegget, for å sjekke om jeg fremdeles kan stå for det, eller om det trenger en liten korrektur. Og ja, jeg liker å nøste opp også jeg, synes det er veldig ok. Får ryddet litt i tankene samtidig :-)

  SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)