fredag 23. januar 2015

Reol med inspirasjon!

Reol med inspirasjon. (Foto: Gro Jeanette Nilsen)
I dag er dagen da nye møbler blir levert hos meg! For moro skyld tenkte jeg at jeg skulle vise deg denne, min gamle.

Det er denne som nå blir byttet ut, pluss et par ting til. Har hatt mye glede av denne store reolen, som har fulgt meg siden år 2000. Det er egentlig et ganske koselig møbel, men nå er jeg nok klar for å bytte den ut, ja. Jeg har jo tidligere fortalt her på bloggen om handletur på Ikea for noen dager siden.


Når det gjelder denne gamle reolen, så ser du at øverste hylle er fylt med bøkene til barnebokforfatter Anne-Cath. Vestly, som jeg skrev brev med i mange år, og som var en stor inspirasjonskilde for meg da jeg selv begynte å skrive. Om du besøker lenken ser du bilder hun har sendt til meg, samt et nærbilde fra den samme hyllen, men da bare akkurat der hennes bøker står. Som du ser er det hele endret noe og gjort litt mer kompakt nå, for å få plass til mer.

I hyllen under har jeg samlet bøker som jeg har vært delaktig med tekster i og juleboken Desember som jeg var redaktør for og medforfatter i, pluss bøker skrevet av venner og folk jeg kjenner. Det står forresten et par Anne-Cath-bøker i den hyllen også, og det er hennes biografier som ikke fikk plass i den øverste hyllen som er forbeholdt hennes barnebøker :-)

I hyllen til venstre (inne i skapet) hadde jeg opprinnelig vinglass, men den siste tiden har det vært bøker om det å skrive som har stått der. Det var etter at jeg begynte å tenke på å bytte ut reolen at jeg begynte å endre litt.

Reolen er i to deler, en overdel og en underdel. Jeg gir den bort gratis (uten innhold!) mot at du henter den i morgen lørdag 24. januar. For interesserte, så ligger hele annonsen min på Finn.no.


Takk for at du følger bloggen min!


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.
 

2 kommentarer:

  1. Hvordan går det med "salget", da? :) Fin reol som jo greit kan males eller lakkes for den som ikke vil ha trehvitt. Du blir nok kvitt den i en fei!

    Leste bloggposten om Anne-Cath. - så artig! :)

    SvarSlett
  2. Takk for svar! Salget ja, hehe. Nei, jeg ga den bort gratis. Både den, kommode og to CD-reoler. Den ene CD-reolen fikk en nabo, resten fikk noen som kontaktet meg på Finn.no. Hyggelig reol jeg hadde, men som sagt var jeg nok klar for å gå litt videre. Jeg kommer tilbake ti det i et blogginnlegg etter hvert. Det var flere som tok kontakt, og som jeg etterpå informerte om at møblene nå er gitt bort. Og annonsen på Finn er nå slettet.

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)