lørdag 21. februar 2015

Kjøpt meg kopp fra stiftelsen Sykehusbarn.

Kopp bestilt fra nettstedet Sykehusbarn.
Koppen jeg bestilte fra
"Sykehusbarn".
Helt ærlig, jeg satt her i går og forberedte et ganske personlig innlegg på bloggen min, men feiget ut. Det var tvilen som inntraff som gjorde at jeg ikke publiserte noe her i går kveld. Fant ut at det kanskje ikke skulle publiseres, i alle fall ikke ennå. Tror jeg må gå et par runder i tenkeboksen, eller i korrekturboksen, før jeg gjør noe mer med det. Kanskje det er flere enn meg som av og til lurer på om det de skriver tåler dagens lys?

Jeg hentet forresten den nye koppen min på Posten i dag. Ja, for jeg falt for fristelsen å bestille meg en ny kopp her om dagen. Det er ikke noen hvilken som helst kopp, da. Den er bestilt fra nettstedet Sykehusbarn, og er jo veldig meg, og i tråd med bloggen min. Jeg var jo sykehusbarn da jeg var liten, i høyeste grad. Inn og ut av sykehus; Det var meg - og mye av min oppvekst! Så du skjønner - Jeg måtte bare ha den koppen! Også for å ha noe å skrive om her, selvsagt :-) Det er mye å skrive om tematisk på bloggen, men det er samtidig viktig å finne på noe helt konkret å fortelle om noen ganger også!Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! Og følg meg gjerne! 


Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. God morgen! Sitter her med kaffekrus, og da var det jo litt vittig å lese om det fine, nye kruset ditt! Gratulerer! Skjønner at du måtte ha det - og så var det jo litt artig laget også, original hank! (hm, heter det hank?)

    Ang. å skrive personlig og ikke være sikker på om det bør publiseres, så har jeg svært sjelden sånne innlegg på mine blogger. Men det hender jo mange ganger at jeg tenker at dette er jo faktisk ikke så interessant for noenm å lese, kanskje bedre å droppe det. Men i mangel av andre klargjorte innlegg, blir det som oftest postet uansett. Tenker at nivået på bloggen gjør at listen ikke trenger å ligge så høyt. Alle forstår at jeg er i startgropa, hadde jeg blogget om noe jeg var "ekspert" på, burde jeg vel vært mer kritisk til både kvalitet og tema. Jeg får ha det moro så lenge det varer :)

    SvarSlett
  2. He he, jeg ser den ja. Nå er det jo sånn at jeg har lagt opp til å være veldig personlig på denne bloggen, og i tillegg til sykdomstemaet føles også skriving veldig personlig, synes jeg. Så man kan vel si at man kan skrive så mye man vil, men jeg ser at det kanskje kan være greit å tenke grundig igjennom publiseringen av enkelte innlegg. Man kan jo skrive dagbok offline også, det vil si velge ut det som skal publiseres. Selv om jeg også tenker at hvis innleggene blir veldig silet, forsvinner kanskje noe av spenningen ved en personlig blogg. Hm... Andre som mener noe om dette?

    Og ja, det heter nok hank, på kaffekrus. Kaffekruset kan også knyttes mye nærmere bloggtemaene mine, forresten. Man kan velge å ha sunn drikke i det, for eksempel melk eller vann, og kakao er om ikke så alt for sundt, så gjør det godt i kropp og sjel! Eller hvis man hopper over til det andre hovedtemaet mitt, så går det selvsagt an å sette blyanter i kruset, om man ønsker det!

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)