tirsdag 3. februar 2015

Omtale av bloggen og bokskrivingen min på nettstedet Helsesenteret!

Omtale av bloggen og bokskrivingen til Gro Jeanette Nilsen på Helsesenteret!
I dag kom artikkelen Skriver bok om oppvekst med blødersykdom, der også bloggen ble nevnt på nettstedet Helsesenteret! Og vet du hva? Jeg synes faktisk den artikkelen ble veldig bra! De ville ha forslag til ting de kunne skrive om, jeg fortalte om bloggen og bokskrivingen, og vips så ville de skrive om meg :-) Veldig hyggelig, da!


Redaktøren har tatt tak i en konkret bloggpost. Jeg ser at den revet ut av bloggsammenhengen kan virke litt tilspisset på slutten, men det får gå. Jeg ser videre at redaktøren har funnet frem til en ekstern nettside og lenket til også, samt noe informasjon som jeg ikke selv har gitt dem, men det er jo kjempeflott at de gjør litt research!


Jeg ble veldig glad for denne artikkelen, og synes det er veldig hyggelig om du vil lese den! Kom gjerne tilbake til denne bloggposten etterpå og kommentere hos meg, og gjerne rett under artikkelen der den ligger også. Du er selvsagt også velkommen til å dele artikkelen videre på sosiale medier om du skulle ønske det.Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! Og følg meg gjerne!


Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen

--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Så stas å få omtalt både bokprosjekt og blogg på den måten. Det er jo ikke første gang du blir omtalt, da, så det er vel resultat av måten du jobber på? Helsetemaet er jeg ikke så inne i, men det er fint å se at prosjektene dine blir lagt merke til. Kanskje mye omtale vil gjøre det mer fristende for et forlag å publisere boken?
    Ha en flott onsdag!

    SvarSlett
  2. Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding! Ja det var gøy med bloggomtale og å fremme bokprosjektet litt. Tror ikke det kan skade, nei. Det er jo et litt spesielt tema, men kanskje nettopp derfor er det vesentlig å få det litt frem i lyset med tanke på boken, ja. Og bloggen, selvsagt :-)

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)