onsdag 15. april 2015

Hva leser du på venterommet?


Hva leser du på venterommet?
Hva leser du på
venterommet?
Har du noen gang tenkt på hvor utrolig effektiv du kan være dersom du tar med deg ting du uansett har tenkt å lese eller arbeide med, når du likevel skal sitte på et venterom en stund? Det er jo nettopp da du trenger noe å drive med eller bla i? Om det gjelder venterommet på sykehuset, hos tannlegen eller bilverkstedet - eller et annet venterom, det er jo ikke så farlig!

I
dag var den på forhånd valgte dagen for å følge bilen til dekkskifte. For å få den kledd i vårhabitten, altså. Greit det, men jeg har sittet på mange venterom i mitt liv, og vet at venterom betyr: Husk lesestoff!

Jeg passer på å ta med noe nyttig, interessant eller hyggelig. Jeg vet jo ikke alltid hvor lenge jeg skal vente. Glem venterommets ukeblader fra 90-tallet eller dagsaktuelle aviser fra i går. Ta med noe du uansett har til hensikt å lese eller gjøre ganske snart!
Lektyren som fikk være med på dagens utfart, var medlemsbladet fra Bokklubben, bladet Blødernytt fra Foreningen for blødere i Norge og litteraturmagasinet Stemmer.

Jeg pløyde raskt gjennom bokklubb-bladet. Etter å ha lest flere sider i Blødernytt også, fikk jeg plutselig inspirasjon til akkurat denne bloggposten her. Fant frem papir og blyant (Ja da, alltid med!) Etter få linjer ble jeg avbrutt;
- Da er bilen din klar!

Og jeg som var så inspirert og gira på dette blogginnlegget og mine medbrakte gjøremål. Satte meg i bilen og noterte noen stikkord til bloggposten min som jeg ikke ville glemme, før jeg kjørte hjem. Resten av mine leseplaner får jeg nok ta hjemme!

PS: Håper at det er i orden for de omtalte klubber, foreninger og redaksjoner at jeg nevner dem i bloggen min!Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Jeg har jo alltid med meg ei bok, eller skriveblogg, så jeg leser eller skriver alltid når jeg må vente slik :)

    SvarSlett
  2. Takk for svar, Fivrelden! Godt å høre at det er flere enn meg som ikke greier å sitte uten noe å drive med :-)

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)