lørdag 4. april 2015

Noe fra bloggen du lurer på?

Jo da, jeg er fullt klar over at jeg legger ut noe ufullstendig informasjon på bloggen innimellom. Det er delvis for å pirre leserne mine litt og holde litt på spenningen, samtidig som jeg kanskje fremdeles jobber med den spesielle saken og driver research på den og derfor ikke legger ut hele med en gang. Men jeg pleier å nøste opp sakene enten i innlegget etter, eller i allefall ganske fort.


Men så tenkte jeg at leserne mine kunne få lov til å hjelpe meg litt. Dersom du har sett saker på bloggen min som jeg ikke har fullført eller nøstet opp noe sted, så gi meg gjerne et hint om det er noe du gjerne vil høre mer om, eller som jeg har glemt å fortsette på. Ikke den aller siste saken jeg nevnte da, den vet jeg om, men er det noe annet, så skrik ut! Noe med skrivingen min eller bloggen som er uklart, for eksempel?

Jeg kan ikke love å svare på alt, og jeg kan selvsagt ikke svare på andres vegne enn meg selv. Og det er til stor hjelp om du kan vise til konkrete eksempler fra bloggen min der du har sett at jeg har nevnt det du lurer på. Det er også mulig å søke etter temaet i bloggens søkemotor. Du må selvsagt gjerne svare rett under den bloggposten det gjelder også! Noe du lurer på angående bloggen min, hovedtemaene eller noe annet?

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

Les gjerne mer om Gro Jeanette

5 kommentarer:

 1. Jeg er ikke særlig flink til å stille spørsmål. Synes det er mer givende med det folk liker å¨dele, enn det jeg kan grave frem. Dersom det ikke dreier seg om litteratur så klart. Kanskje derfor jeg aldri fortsatte med journalistjobbing :)

  SvarSlett
 2. Takk for tilbakemelding, Fivrelden! Det med å følge blogger er jo veldig forskjellig fra person til person, noen liker kun å lese og følge med på dem uten å kommentere, andre kommenterer mer og er kanskje til og med nesten i dialog med bloggeren. Tenkte bare jeg skulle åpne opp litt for spørsmål i tilfelle noen lurte på noe de ikke synes de har fått svar på hittil. Veldig hyggelig at du følger :-)

  SvarSlett
 3. Kjære Gro.
  Håper du har hatt det fint i Påsken. Jeg har jobbet og innimellom gått inn på din blogg for å lese, det har vart givende og veldig hyggelig. I påsken leser folk krimbøker, ser på krimserier men jeg har lest gjennom bloggen til min venninne, Gro. En venninne jeg er stolt av og imponert av. Vet du hva kjære Gro, jeg har aldri lest så godt gjennom noen blogger før men din blogg har jeg sett og lest godt gjennom, virker som om jeg har eksamen i det. Jeg som aldri er med på sånn blogger, facebook’er, twitter, heter det kanskje Tweet Me, høres som sweet me - heheh, linkdinn,,, internett sider, å sånt, å sånt, jeg er kanskje gammeldags ?!? Hmnmn en halvgammel tante på 47 år hahahaha. :) Men for første gang har jeg lest en blogg så nøye og det er din blogg. Jeg likte veldig godt layout i bloggen din og også farger du har valgt. Du skriver veldig bra og du skriver rett fra hjertet. Du er en bra skribent. Lykke til med alle dine nye oppgaver og utfordringer. STÅ PÅ!! Klem Sarita som er stolt av deg.

  SvarSlett
 4. Jeg må si at det føles stort at min venninne leder og driver en forfatter forening.

  SvarSlett
 5. Kjære Sarita!
  Så koselig at du leser bloggen min, og tusen takk for dine flotte kommentarer! Utrolig gøy å høre at bloggen min engasjerer deg og at du liker den, både innholdsmessig og bloggdesignet!

  Jeg ble veldig glad for din tilbakemelding! Du har et forfatterskap som det står stor respekt av, det var utrolig stort å lese boken din da den kom ut for noen år siden, ettersom jeg jo kjente deg fra ungdomstiden. Jeg setter stor pris på ditt vennskap! Stor klem tilbake til deg!

  SvarSlett

Har du lyst til å svare på dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)