onsdag 24. juni 2015

Artikkelen fra Losby Gods i Blødernytt er kommet!

Artikkelen min om Damenes helg i Blødernytt!
Artikkel av Gro Jeanette Nilsen
i Blødernytt om Damenes helg!
For en stund siden fortalte jeg på bloggen at jeg hadde skrevet en artikkel for bladet Blødernytt, om Damenes helg som jeg deltok på i slutten av april med Foreningen for blødere i Norge. Jeg fikk se utkastet om hvordan det kom til å bli seende ut for en stund siden, og i dag kom bladet endelig i postkassen. Hyggelig å få skrive en artikkel for det bladet om et arrangement jeg har deltatt på.

Ja vel, jeg vet jeg kanskje lagde artikkelen litt mer personlig enn jeg hadde behøvd, men jeg har tidligere hørt folk si at jeg godt kan legge litt mer personlighet i tekstene. Selv om dette selvsagt var en artikkel, jeg vet jo det, altså. Men det var også et referat, og ikke minst, det var min versjon av historien. Og jeg fikk likegodt midtsidene, jeg!

Jeg må kanskje legge til at det ble satt på en ny tittel og ingress i ettertid, etter at jeg hadde sendt artikkelen fra meg, men det gjorde ikke noe. Synes det ble ganske bra, jeg.


Jeg har også fått noen fine tilbakemeldinger i ettertid, blant annet fra hun som satt på med meg til Losby Gods.


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


--------------------------------------------------------------------------------------------


Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Gratulerer med fin artikkel, i alle fall ser den fin ut, jeg har ikke lest den. Men midtsider og det hele, artig :) Det er sikkert spennende å se teksten på trykk selv om du fikk oppsettet til gjennomsyn. Har du enda flere tekster der ute som du venter på før sommeren? Bortsett fra boken du nylig skrev om.

    SvarSlett
  2. Hei! Takk for kommentar! Jeg synes alltid det er hyggelig å se teksten på trykk i bladet, selv om jeg har sett utkastet. Det er rart med det, ting føles litt mer virkelig når man får se det på ordentlig!

    Spørsmålet du stilte fikk meg til å begynne å surfe litt på en ekstern nettside, ettersom jeg faktisk har sendt inn en artikkel til som jeg ikke har fått svar på enda. Men de hadde tydeligvis i hvert fall ikke lagt den ut. Det er ikke sikkert at den kommer med, tiden vil vise. Og jeg venter fremdeles på tilbakemelding angående et bokmanus som ble levert for noen måneder siden...

    SvarSlett

Har du lyst til å svare på dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)