tirsdag 23. juni 2015

En av historiene jeg er mest glad i kommer i bok!

Som tidligere nevnt,  skriveprosjektet 2015 som jeg arbeider med er veldig meg, jeg vil nesten si at det lå i kortene at den historien måtte ut. Jeg sitter fremdeles og retter og ordner på den, fikser litt her og der. Jeg liksom bare MÅ bortpå den og fikse, greier ikke å holde meg unna!


Synes jeg er utrolig heldig som har fått antatt en av de historiene mine som jeg er aller mest glad i. Ja, faktisk! Som sagt er ikke dette hovedprosjektet mitt, manuskriptet om min oppvekst med kronisk sykdom. Denne gangen handler det om det å være del av en bokutgivelse, det å ha fått antatt en tekst i en bok som skal inneholde flere historier. Der min tekst er en av historiene.

Fremdeles gjenstår det et par ting jeg må ta stilling til og ordne, men det er mest helt konkrete, praktiske ting. Men det er nok langt fram, vi snakker nok et godt stykke uti det nye året før selve boken foreligger, ettersom jeg har forstått. Jeg kan ikke gi så mange detaljer akkurat nå, det får jeg ikke lov til, men noen ørsmå  hint vil det kanskje komme her på bloggen min.


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

4 kommentarer:

 1. Høres spennende ut! Kan du si noe om temaet? Uansett, kjekt å ha en konkret oppgave som faktisk må ha oppmerksomhet, men høres jo ikke ut som om det er noe problem med akkurat den teksten :) Jeg skal bli flinkere til å surfe innom bl.a. forlagenes nettsider og blogger, kunne vært artig å prøve seg på et eller annet som utlyses.

  SvarSlett
 2. Hei! Jeg skal nok komme tilbake til tema, foreløpig holder jeg kortene litt tett, selv om det lekker noen opplysninger nå og da... :-) Synes egentlig jeg har røpet mye allerede :-) Men det kommer mer snart! Og ja, jeg anbefaler å titte innom nettstedene til forlag etc. innimellom.

  SvarSlett
 3. Gratulerer. :) Utrolig spennende.

  SvarSlett
 4. Tusen takk! Veldig koselig at du synes det! Jeg gleder meg til dette :-)

  SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)