fredag 17. juli 2015

Prosjektet mitt er levert, feiret med en kopp kaffe!

Nå har jeg endelig sendt innskriveprosjektet 2015, som jeg har kalt det her på bloggen min. Jeg håper virkelig at resultatet mitt duger. Langt ble det også, nådde nesten maxgrensen av tegn man kunne ha med. Det, inkludert flere bilder.

Jaja, nå får jeg ikke gjort mer med den saken før jeg får svar. Litt rart også og ha levert. Det var et ganske omfattende prosjekt når det gjelder selve skrivingen, men også med papirarbeidet rundt kildene, og bildene som skulle være med.

Prosjektet er jo antatt for lengst, men jeg har jo gjort flere endringer etterpå, etter forslag fra prosjektlederen. Jeg håper inderlig at oppdateringene mine blir godkjent. Krysser alt jeg har av fingre og blyanter.

Det føles nesten som et slags tomrom nå etterpå. Har du følt det sånn noen gang, etter at du har levert fra deg et arbeide som du har jobbet mye med over et tidsrom? Plutselig er det levert, og da er det uansett ikke mer man kan gjøre før man får respons.

I går, som var første dagen etter at jeg hadde levert, koplet jeg helt ut litt, dro på kjøpesenter og handlet litt. Deretter satte jeg meg på en kafe' for å ta en kopp kaffe. Nå ble jo ikke den kaffen akkurat så kostbar da, etter som jeg har klippekort hos yndlingskafeen og det siste klippet betyr gratis kaffe, og tilfeldigvis var det i går.Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


Les gjerne mer om Gro Jeanette

 

--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

 1. Hei og gratulerer med gjennomført! Det går helt sikkert fint, du har jo jobbet som en helt :) Og er det en detalj de vil ha juastert så er vel heller ikke det noen big deal. Forstår jo at det blir litt tomt etterpå. Når går boken i trykken, du følger vel opp her på bloggen?

  Jo, jeg har vel hatt sånn litt jobb-abstinens tidligere i jobbsammenheng, men ikke når det gjelder skriving. Det er så lenge siden jeg jobbet veldig lenge og intenst med en større tekst. Med novellene blir det mer sånn at jeg må sette punktum for å levere fra meg, og da går jeg jo bare igang med neste novelle istedet for å kjenne etter om det finnes noe vakuum etter den jeg har hatt intens innspurt på.

  God helg!

  SvarSlett
 2. Hei, takk for svar! Ingen fare, jeg skal nok sørge for at leserne mine holdes orientert, men det kan kanskje ta litt tid, ettersom boken ikke skal ut før i 2016. Jeg vet ikke når på året den skal ut, og heller ikke når den går i trykken.

  I tillegg sendte jeg den redigerte versjonen av historien min inn allerede et par uker før min opprinnelige deadline-dato som jeg fikk av forlaget. Dette fordi jeg følte teksten var såpass gjennomarbeidet og at det ikke var så mye mer å gjøre. Det går an å pirke alt for mye også vet du, så en plutselig blir kritisk til eget arbeid og dermed fjerner viktige detaljer... :-) Så det var like greit å sende den inn. Så kan jeg heller forsøke å ha litt sommerferie også :-) Men jeg finner nok snart noe å gjøre med andre prosjekter, har jo flere, som du vet!

  SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)