mandag 10. august 2015

Snart utdrag fra bokmanus, og et mer konsentrert fokus på bloggen.

Etter den forrige bloggposten skulle vel nedtegnelsene fra sommerferie-turen min være i boks. Det skjer mye fremover også, det er bare å henge med! Jeg kommer  ganske snart til å legge ut et lite utdrag fra bokmanuskriptet mitt. Altså, det jeg har arbeidet med de siste årene, ikke den teksten jeg har fått antatt, selvsagt!

Det var fint med besøk av hjemmehjelpen i dag, etter som jeg var bortreist forrige gang og det dermed var en måned siden sist. Etter at hun hadde vært her hadde jeg tenkt meg på handletur, men droppet det da jeg ikke var helt bra. Ble bedre etter medisinering, men likevel. Får ta handleturen litt senere, tenker jeg.

Som du kanskje har sett på bloggen, har jeg begynt å bli litt mer kritisk til de allerede eksisterende blogginnleggene. Har slettet noen gamle innlegg som ikke hadde noe med hovedtemaene mine å gjøre, dvs. de handlet om vanlige middagsbesøk med familien, venninnebesøk eller gjøremål uten noen tilknytning til hovedtemaene. Jeg har slettet flere slike, men har selvsagt latt noen av dem være igjen! Noen innlegg må det jo gå an å kjenne seg litt igjen i for vanlige folk også! Jeg vurderer nøye hva jeg sletter, og det er sjelden at blogginnlegg som er kommentert av andre blir slettet. For kommentarer setter jeg veldig pris på! Jeg skal også bli flinkere til å lese og kommentere andre blogger enn jeg har vært de siste ukene - jeg lover!

De fleste bloggpostene jeg slettet i går var fra det første bloggåret mitt, 2013. Når jeg først var i gang, laget jeg også en ny registrering på Bloggurat; http://bloggurat.net/minblogg/registrere/ce72094f633fd29075eb9270bd87769a88267d67

Uansett, flere av de gamle innleggene handlet om selve oppbyggingen av bloggen, design osv. Jeg tror ting skal være litt mer konsentrert rundt hovedtemaene mine nå. Litt dumt om det skulle drukne i helt generelle blogginnlegg som egentlig ikke handler om noe som helst?


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Ser du har vært akiv å bloggen, men jeg får nøye mg med å kommentere det sistem og heller bli mer aktiv nå som ferien er over. Greit å rydde litt i gamle innlegg ja, selv om det vel ikke er så mange som leser en blogg så langt tilbake, kommer det vel inn enkelte via netytsøk, og da er det jo litt dumt om temaet ikke passer helt med bloggens tema.
    Håper du er klar for en travel høst! Selv har jeg så mange planer at jeg kjenner at jeg er litt utålmodig. Blir spennende å lese mer om prosjktet ditt her på bloggen!

    SvarSlett
  2. Hei, og takk for svar! Ja, jeg er klar for høstens utfordringer jeg, har flere konkrete ting på tapetet, av både ting som er i boks og ting som fremdeles krever mye av meg. Har også flere konkrete ting jeg vet jeg kommer til å blogge om, så her er det bare å henge med :-)

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)