torsdag 10. september 2015

Godt å høre at posten er kommet fram til forlagsredaktøren!

Godt innpakket CD før
postlegging.
Jo da. CD-en med informasjon rundt teksten min som jeg snakket om i går er mottatt hos redaktøren i forlaget, heldigvis. Hurra! Puh. Pust ut, roe ned, senk skuldrene. Alt vel så langt. Et skritt nærmere målet. Dette er ganske spennende, skjønner du...


Den mailen jeg nevnte sist ble sendt i morges, og jeg fikk svar som bekreftet at CD-en var kommet i posten. Heldigvis. Jeg tror ikke det er skjedd så mye mer enda, men den er i alle fall i rette hender. Til nye lesere kan jeg bare repetere at boken jeg er antatt i blir en bok med bidrag fra flere forfattere, der jeg er en av dem.


Jeg husker at jeg var usikker på å sende redaktøren en mail og spørre om CD-en var kommet frem, men det var jo i hvertfall ikke noe å være redd for! Veldig glad jeg gjorde det, kjente at det gjorde godt å finne ut av det, i stedet for å bare gå og tenke på det.

Ellers da? Jo da. Vært på shopping, drukket kaffelatte på kafeen. Forsøkt å ta livet med ro, nå som arbeidet mitt ligger hos redaktøren, hvor jeg er helt sikker på at det er i de beste hender!Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen


--------------------------------------------------------------------------------------------


Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

5 kommentarer:

 1. Hei! Alltid godt med den bekreftelsen, ja! Får ryddet bort litt usikkerhet og det er lettere å gå i gang med nye prosjekter. Jeg har ikke så mye å vente på selv for tiden, jeg skulle nok vært mye mer produktiv, og hovedprosjektet er en uendelg oppgave som jeg knapt er kommet i gang med. Så jeg ventewr stort sett på meg selv for tiden :) God helg!

  SvarSlett
 2. Takk for det! Jeg synes du er produktiv og har noveller i ukebladene stadig vekk, jeg! Store hovedprosjekter SKAL ta tid. For at man skal kunne greie å fordype seg til strekkelig i dem. Det er min mening, da. Det er faktisk viktig å gå mange runder, for å sjekke at man har fått med seg både det som er viktig å få med, og sjekke at historien henger skikkelig sammen og gir mening og helst litt mer til leseren. Men jeg vet hvordan det er. Selv har jeg hatt perioder i livet der jeg nesten ikke har hatt ork, tid og krefter til egenprodusert litteratur, og det er ikke noe moro, når det er å skrive man vil her i livet :-) Derfor er det ekstra moro at det går ganske bra nå. God helg til deg også!

  SvarSlett
 3. Det er kjempespennende å følge med på prosjektet ditt og jeg heier. Selv om jeg ikke alltid er like flink til å kommentere om dagen :)

  SvarSlett
 4. Hei, og tusen takk for kommentar! Hyggelig å høre at du følger med. Og det er litt sånn med meg også, at jeg ofte er innom og leser på bloggen din, men det er ikke alltid jeg heller kommenterer. Veldig hyggelig med bloggvenner uansett, vi vet jo at vi er der og kommenterer når det passer :-) Stå på!

  SvarSlett
 5. Det er veldig sant og uansett er det hyggelig å lese hverandre. :)

  SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)