fredag 25. september 2015

Har vært litt fraværende et par dager...

Kjære leser!

Jeg føler at jeg har vært litt fraværende fra bloggen et par dager. Jeg har vært her, men ikke riktig vært her likevel. Jeg har ikke hatt tilstrekkelig konsentrasjon, og har heller ikke vært flink til å lese de eksterne bloggene jeg følger til vanlig. Hm... Dette må jeg se å få gjort noe med, føler jeg...


Befinner meg for tiden i et rart vakuum. Men det går vel over. I morgen får jeg lunsjbesøk av deler av nærmeste familie, det blir sikkert koselig, så det gleder jeg meg til!
 
Det er enkelte, konkrete ting jeg helt oppriktig har tenkt å gjøre, men når alt kommer til alt feiger jeg ut i siste sekund, akkurat så mye at ting må utsettes litt. Igjen. Typisk. Tror det henger sammen med en kombinasjon av dårlig selvtillit og noen mindre gode minner. På en måte. Hvis du skjønner.
 

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


Les gjerne mer om Gro Jeanette

--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Det er nok naturlig at vi ikke alltid er like aktive på egen eller andres blogg. Livet kommer først :)

    SvarSlett
  2. Takk for svar, og ja; godt poeng! Man må jo ha et liv utenfor bloggen også, helt klart. Også for å ha noe å blogge om senere :-)

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)