mandag 2. november 2015

Ikke alltid så lett å bruke humor i tekstene.

Kjære leser!

Bloggdiktet jeg skrev sist var nok ikke det beste nei. Men tenkte det var greit å ta det med, ikke minst for variasjonens skyld. Og bare le, det er lov, jeg ler av det diktet selv også, jeg! Jeg bruker ikke så mye humor i tekstene mine til vanlig. Det er dels fordi jeg ikke synes jeg er så god til å skrive morsomt, og dels fordi det er mye alvor i livet mitt i forbindelse med sykdom, som det ikke alltid er så lett å omsette til humor. Men noe vil du nok finne, hvis du leter godt nok, blant annet i limerickene mine og et par noveller. Har vel noen dikt også ja, men som sagt, jeg føler meg ikke så god på akkurat humor-området innenfor skrivingen.


Ellers i dag? Tja. Stikkordene er hjemmehjelp og litt skriving. Har også oppdatert noen tidligere bloggposter, blant annet fått alle diktene mine til å lenke tilbake til diktoversikten på bloggen. Sånne ting, som burde vært gjort for lengst. Bedre sent enn aldri, og så videre. Ble vel inspirert til å gå igjennom eldre dikt etter det siste diktet jeg skrev.

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen


--------------------------------------------------------------------------------------------


Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei her også. Humor er vanskelig, og det ver jo ikke så rart. Du skal jo treffe både din sans for humor og leserens, og leserne har heller ikke samme sans fo humor. Jegv tror at situasjonskomikk er det letteste, men at alt som går på små humoristiske hint og glimt er vrient fordi det noen ganger tjener på at det ikke blir overtydelig. Og da er det ikke lett å treffe leseren heller, tror jeg da, jeg har egentlig ikke prøvd så mye på humoristiske tekster selv. Kanskje det kunne vært en morsom erfaring?

    SvarSlett
  2. Ja, det er vanskelig å skrive humoristisk. Men jeg har vel aldri tenkt så grundig igjennom de ulike humortypene, men innbiller meg at dikt og limerick er enklest å få til. Veldig interessant det du sier om situasjonskomikk osv, skjønner at jeg ikke er så oppdatert på de ulike sjangrene innenfor humor :-)

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)