mandag 1. februar 2016

Forsøker å holde ut ventetiden!

Kjære leser!

Har du noen gang vært så spent på en konkret ting at du ikke helt vet hvordan du skal greie å holde ut ventetiden? He he. Det har du sikkert. Jeg er der nå, og jeg synes jeg har vært der lenge. Men det blir jo bare verre :-)

Du aner ikke hvor mye jeg har googlet etter informasjon om akkurat det bokprosjektet jeg er med i, i tilfelle noe var lekket ut på internett, men finner ikke mye om det, gitt! Men det har kommet andre ting da, litt i samme stilen. Spennende det også, men jeg venter nå fortsatt jeg da...!

Det har vært en lang vinter hittil... Forsøker å roe ned og gjøre andre ting, oppdaterer nettsiden til ULFF og bloggen min, skriver litt... og venter! Og ennå er vi bare helt i starten av februar!

Ha en fin kveld!


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

 1. Ja, venting er en øvelse man får øvd seg litt i :)

  Jeg har også flere venteprosjekter for tiden, og kjenner meg igjen i det å google etter detaljer. Jeg fant faktiask en detalj som etterpå ble slettet, det sier vel litt om hvor ofte jeg søkte siden jeg traff akkurat de minuttene det innlegget lå ute :) Det røpet ikke så mye da.

  Det smarteste er nok å jobbe med noe annet mens man venter. Plutselig er ventetiden over, og med mindre det prosektet krever mye jobbing, kan det være greit å allerede være i gang med noe nytt.

  SvarSlett
 2. Hei!
  Ja, jeg vet det. Har selvsagt andre egne skriveprosjekter, men sliter litt med konsentrasjonen og fordypning i andre større prosjekter akkurat nå. Oppdaterer skribentnettside og blogg, og det er jo noe, men likevel. Godt det er flere enn meg som er utålmodige på informasjon om ting som tar tid... Skulle gjerne visst bittelitt mer snart, ja :-)

  SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)