mandag 29. februar 2016

Snart i mål med noen av prosjektene.

Kjære leser!

Som jeg sa i forrige blogginnlegg har det vært litt for mye å tenke på i det siste, men det ordner seg nå.

Det gjenstår bare at jeg får sendt fra meg informasjonsmail jeg har skrevet til kildene mine med litt mer informasjon om bokprosjektet. Nå har jeg gått igjennom det jeg skal sende ut litt for mange ganger, og må nesten rett og slett bare sende det uten å pirke noe mer på det. Jeg synes ofte det er vanskelig å sende fra seg eller offentliggjøre ting jeg anser som litt viktige.

Jeg pleier ikke å holde informasjon tilbake, men denne gangen har jeg vært veldig forsiktig med hva jeg har fortalt. Jeg tror vel ikke akkurat at jeg har vært velig plagsom, det er en god stund siden kildene mine har hørt fra meg nå. Har vel mistanke om at noen heller synes at de hører litt for lite konkret om bokprosjektet :-)

Og ja, jeg skal oppdatere bloggen min også i større grad enn jeg har gjort, men mail til kildene først! Jeg må nesten ta ting i riktig rekkefølge, viktig det :-)

Jeg har også fått enda en annen forespørsel fra et helt annet sted som jeg må ta stilling til. Men antakelig er jeg litt sent ute til dette altså, og er vel litt usikker på hva jeg vil (eller tør) i den saken. Jeg har som vanlig hatt alt for mye å drive med. I helgen har jeg også gått igjennom noen gamle filer på nettsiden til ULFF, som nå er enten slettet eller oppdatert.


I går var jeg i koselig familiebursdag i Vestby. Veldig fint å komme seg ut av leiligheten og ta pause fra prosjektene.


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

3 kommentarer:

  1. Jippi! Da er det vel ikke så lenge til vi blogglesere også får en oppdatering :) Enig i at det er greit å informere de som har bidratt først. Og så høres det jo litt spennende ut at du ikke visste helt om du ville eller turde mtp den nyere forespørselen. Synes du skal hoppe i det hvis det ikke er for sent, viktig å utfordre seg litt også! Med litt flaks kan det til og med få indirekte effekt for andre prosjekter...

    SvarSlett
  2. Lykke til og moro at det kommer nye forslag også. :) Spenennde hva du lander på.

    SvarSlett
  3. Tusen takk til dere begge :-) Ja, jeg følte vel at det var litt lurt at de som er nevnt i historien min fikk litt oppdatert informasjon først, selv om de har vært klar over prosjektet hele tiden altså, men de har på lik linje med bloggleserne mine ikke fått så mye konkret informasjon før nå. Og ja, det kommer oppdateringer her også. Følg med :-)

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)