tirsdag 26. april 2016

Litterær utfordring på Damenes Helg 2016!

Snøvær i sikte, fra. 7. etasje.
Snøvær i sikte!
(Foto: Gro Jeanette Nilsen.)
Kjære leser!
Den siste kursdagen på Thon Arena Lillestrøm med jentene fra Foreningen for blødere i Norge var søndag 24. april, og denne morgenen kan jeg informere om at jeg sto i 7. etasje på hotellrommet mitt og fotograferte at det snødde utenfor. Ingen ordentlig vår enda, med andre ord. Og ja, jeg rakk frokosten i dag også!

Så var det tid for evaluering av helgen. I tillegg hadde jeg fått en utfordring av de andre. Ettersom jeg hadde med meg boken
Turen jeg aldri glemmer, der jeg nettopp hadde fått historien min utgitt i, så utfordret de andre jentene meg til å lese høyt fra den. Det var snakk om noen avsnitt, deretter ble det en side. Men når den siden var lest, fikk jeg høre at de hadde god tid til å høre resten også!


Jeg synes aldri jeg har vært flink til muntlige fremførelser. Jeg tør aldri ta ordet, men må få det tildelt av noen, sånn har det alltid vært. På skolen var jeg livredd for å si noe galt, gjennom hele skoletiden, og langt opp i voksen alder. En skulle kanskje tro det var lettere å presentere en tekst som jeg selv har skrevet, ettersom jeg jo da kjenner den godt. Men nei. Når jeg leser binder jeg meg veldig til teksten, og når det er snakk om min egen virkelighetshistorie så føles det jo veldig nært. I tillegg var jo en del av handlingen nært knyttet opp mot det å vokse opp med blødersykdom, noe som dagens publikum, jentene fra FBIN jo kjenner veldig godt til. Likevel ga disse jentene meg inntrykk av at de likte det de fikk høre, og de syntes visst også det var spennende å høre om rideferiene jeg hadde vært på.


Jeg må jo si jeg var glad når jeg var ferdig med å lese, men var samtidig glad jeg hadde gjort det. Til å begynne med hadde jeg fleipet litt med at kanskje en av de andre ville lese, men de mente at jeg skulle gjøre det, og egentlig er jeg jo enig i det. Dessverre har jeg ikke noe bilde fra denne leseseansen, men jeg mener å huske at det ble tatt noen bilder, men selv glemte jeg dessverre å få noen til å bruke mitt kamera.

Gro Jeanette Nilsen, med på Damenes Helg til tross for ryggproblemer.
Gro Jeanette Nilsen, her
sakset fra gruppebildet.
Etterpå tok vi årets felles gruppebilde og spiste lunsj. Jeg publiserer kun meg selv fra det gruppebildet, da jeg ikke vet om alle er så glad for å bli publisert på bloggen min.

Som jeg tidligere har fortalt,
hadde jeg latt bilen min bli hjemme på fredag fordi jeg følte meg for dårlig til å kjøre. Jeg var på søndagen fremdeles ikke bra, og det var greit å slippe å kjøre hjem, jeg hadde vondt og var litt sliten av smerter. Men det at jeg ikke hadde med meg bilen betød jo at jeg måtte finne en måte å komme meg hjem på. Heldigvis fikk jeg sitte på med ei av jentene som bor på Nordstrand, og jeg trodde egentlig at jeg skulle ta TT-taxi fra der hun bor, men hun ville kjøre meg helt hjem, og det var jo veldig hyggelig!

Jeg er alt i alt glad for at jeg mot alle odds greide å delta på denne helgen, den ble jo faktisk veldig innholdsrik og besto av mange forskjellige slags utfordringer på godt og vondt! Det var veldig fint at det løste seg med transport også, både den ene og den andre veien! Tusen takk til de jeg fikk kjøre med!




Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)