onsdag 27. april 2016

Fikk hyggelig tilbakemelding på et dikt, og formen er stigende.

Kjære leser!

I dag fikk jeg en hyggelig henvendelse på skribentsiden min på Facebook i dag, fra en person jeg ikke kjenner. Han fortalte at sønnen hans bruker norskboken Safari 5b på skolen, den boken jeg fikk utgitt et av diktene mine i for noen år siden. Han ville bare fortelle meg at han hadde lest og likt diktet mitt "Fløy en liten blåfugl hver julekveld", som er et dikt der flere kjente sangtekster er satt sammen på en ny måte og gitt en ny betydning. Jeg syntes det var veldig hyggelig at han ga tilbakemelding, og det sa jeg selvsagt til han også!

Du som leser bloggen min har kanskje lagt merke til at de siste bloggpostene er tilbakedatert noen dager. Det er selvsagt fordi jeg ikke orket å skrive så mye da jeg var dårlig.

Jeg er heldigvis mye bedre i ryggen nå, bare fra i går ser jeg stor fremgang. Men smertene har tatt sin tid, og jeg merker at jeg blir litt fort sliten. I tillegg er det jo litt sånn da vet du, at når ikke et ledd er bra, blir det til at man belaster andre ledd ekstra mye, og det sliter litt på dem også. I går var mamma her og hjalp meg litt med ting her hjemme, det er ikke så greit når man ikke får gjort alt man vil. Da er det godt å få litt hjelp, og det er selvsagt koselig med besøk også!

I dag har jeg arbeidet med bloggen og lagt ut det siste blogginnlegget fra Damenes helg på Lillestrøm. Føler at den helgen og til en viss grad blogginnleggene om den helgen også, ble farget av at jeg ikke var bra. Jeg var ikke så pratsom den helgen som jeg pleier, og jeg knipset ikke så mange bilder som før.

Men nå ser ting endelig ut til å ordne seg snart :-)



Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


@Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt!


#grojeanettesdikt 
 -------------------------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

4 kommentarer:

  1. Hei! Jeg ligger litt etter her, men har nå oppsummert litt og synes det var supert at du kom deg av gårde til det treffet selv om helsen ikke var bra. Litt fint at de du skulle være sammen med kjenner opplegget ditt, da var det vel mer lov å ikke late som om du var i bedre form enn du var. for å spille frisk når man ikke er det, er ganske slitsomt. Så hyggelig medtilbakemelding på dikt! Jeg skal lese og skrive lutt i helgen, men selvangivelsen må få første prioritet, er nesten i mål med den. God helg!

    SvarSlett
  2. Hei! Takk for svar! Ja det var en god følelse å få til å delta i hvertfall, og de som var der kjenner jo til de utfordringene, og det er en stor fordel, så sånn sett var jeg i riktig selskap :-) Det å late som man er friskere enn man er har jeg gjort mye av i mitt liv, og det kan være rimelig slitsomt, ja.

    Ja, tilbakemeldinger på skrivingen er alltid veldig hyggelig! Fint å se at noen både leser og ofte også mener noe om det man skriver, det inspirerer veldig til å fortsette å skrive! Riktig god helg!

    SvarSlett
  3. Gratulerer med god tilbakemelding på teksten din. :)

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)