onsdag 1. juni 2016

Kontor på verandaen :-)

Jo da, jeg er fullt klar over at noen bloggposter er mer personlige enn andre, men egentlig synes jeg ikke det gjør så mye. Det viser bare litt variasjon. Noen ganger har man både inspirasjon, tid og mulighet til å gå litt dypere i temaene, mens man andre ganger ikke trenger å forklare så inngående i det dagligdagse. Da jeg skrev det forrige innlegget Fotpleie - en selvvalgt utfordring, ble jeg oppfordret og utfordret litt, til å lage et litt mer personlig innlegg.


Og jammen er det blitt juni og utrolig varmt! I dag har jeg sittet mye ute på verandaen. Det var nok det lureste en kunne gjøre i dag, tror jeg. Om jeg kun har sittet på verandaen uten å gjøre noe? Nei, jeg har nok ikke det. Jeg har sittet og ryddet i flere ringpermer, blant annet ringpermen jeg har over notater til denne bloggen, og en av ringpermene til skribentforeningen ULFF. Fant ut at jeg kunne jo forsøke å få gjort litt nytte for meg, og bruke verandaen som kontor :-) Jeg hadde med eg Ipad og mobil ut, og syntes jeg hadde det riktig så hyggelig :-)

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Ja du får kose deg i solen eller skyggen på verandaen har ikke studert været der øst så nøye men fått med meg at det er ca 10 grader varmere enn her i feriehuset. Her er det mao ikke noe utejobbing, bortsett fra noen økter med hagearbeid hver dag. Når jeg skriver må jeg jobbe effektivt, så da er det greit å sitte inne uansett.

    SvarSlett
  2. Hei, og takk for svar! Litt sen respons herfra. Når du beskriver været der du er sier det meg ikke så mye ettersom jeg ikke vet hvor du er, men det er sikkert hyggelig likevel :-) Jeg jobber også aller best med skrivingen innendørs, av en eller annen grunn. Inne gir best konsentrasjon :-)

    SvarSlett

Har du en kommentar til dette blogginnlegget?