fredag 28. oktober 2016

Liten fredagsoppdatering, i kjernejournalen og på bloggen :-)

Kjære leser!

Hvis du så den forrige bloggposten min, vet du at jeg lot meg provosere litt av tidligere opplevelser, og ble inspirert av en ekstern artikkel.

I dag klikket jeg meg inn i Kjernejournal igjen og gikk igjennom en del ting. De ville blant annet ha informasjon om spesialleger og andre helseinstanser, så da ga jeg dem det. Håper at de finner ut av det. Jeg nevnte både Senter for sjeldne diagnoser og tannlege. Fastlegen min hadde de notert seg fra før, og det var helt korrekt.

Og ellers? Jeg er i form igjen, nevnte visst i en tidligere bloggpost at jeg var dårlig. Men sånn er det med sykdommen min, jojotilværelse og ikke alltid så lett å planlegge ting, for eksempel, som jeg også har nevnt tidligere.

Jeg holder fremdeles på med novellen jeg skriver for tiden, planen er å forsøke å få den ferdig i løpet av helgen, så får vi se. Som sagt var det veldig flott med alle forslagene til hundenavn som jeg fikk inn :-)
Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen

--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)