onsdag 21. juni 2017

Reisebrevet mitt straks i blad :-)

Kjære leser!

For en stund siden fortalte jeg at jeg hadde fått oppgaven å lage en artikkel/ sak/ referat om Damenes helg 2017 for bladet Blødernytt. Jeg deltok på denne jenteturen i april med Foreningen for blødere i Norge (FBIN). Jeg har denne gangen vært litt spent på hvordan resultatet i bladet ville bli til slutt.


Nå har jeg fått se utkastet til slik det vil se ut. Selv om Blødernytt altså ikke har kommet ut riktig enda. Det ser veldig flott ut, og det så ut til at bladets redaktør hadde gjort en god jobb med layouten.

Artikkelen min blir nå kalt et reisebrev, og jeg er faktisk helt enig. Jeg har tidligere nevnt her på bloggen at jeg var usikker på å kalle det en artikkel, ettersom dette ble litt mer personlig enn jeg først hadde tenkt. Men dette ser med andre ord ut til å ordne seg veldig fint!

Bladet skal straks i trykken, så vi må nok i hvertfall godt uti neste uke før det dukker opp i postkassen hos mottakerne.Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Det er alltid godt når et skriveprosjekt er i mål. Kjente litt på det selv da de første novellene ble antatt, jeg var vel ikke helt ferdig med dem før de stod på trykk :) Sikkert litt annerledes med en artikkel/reisebrev, men forstod det sånn at formen du valgte var litt utradisjonell? Vel blåst, uansett! :)

    SvarSlett
  2. Hei! Helt klart, prosjektet er ikke avsluttet før det har stått på trykk! Tja, litt utradisjonelt slik det ble til slutt kanskje, men jeg syntes det ble en god løsning likevel, ettersom jeg følte at innholdet mitt kanskje ikke passet helt inn i artikkelformen denne gangen. Men det virker som det blir en god løsning likevel:-)

    SvarSlett