lørdag 17. juni 2017

Eldre notater frem i lyset :-)

Kjære leser!

Da var jeg tilbake igjen med vanlig blogging. Beklager at det ble litt pause. Jeg har brukt noen dager til å både oppdatere litt på hovedsidene mine på bloggen, samt gjøre litt andre ting. Blant annet har jeg ryddet en god del i noen eldre prosjekter, og sånt noe kan jo være litt spennende for en skribent innimellom :-)

Jeg fant mye rart også, skal jeg si deg. Trodde jeg hadde en viss oversikt, men den oversikten er enda bedre nå. Blant annet fant jeg noen eldre notater som jeg plutselig skjønte hva jeg skulle bruke til. Rart hva man kan finne når man begynner å sortere og tenke prosjekt!


Det får være dagens lille oppdatering :-) Fortsatt fin helg til alle!


Takk for at du følger bloggen min!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Jeg har en hel ringperm med veldig gamle tekster, sånne som jeg begynte på men aldri fullførte, da jeg var tenåring og likte å skrive. Da jeg hoppet av jobben for 2-3 år siden, trodde jeg at jeg skulle lese litt i den permen for ev å finne litt inspirasjon, men jeg har faktisk ikke åpnet den ennå. Har jo hatt så mange nye ideer. Men en vakker dag finner jeg sikkert ut at permen inneholder bittelitt gull ;) God søndag!

    SvarSlett
  2. Hei, og takk for svar! Det kan godt tenkes det fins gull der ja, jeg synes du skal se etter :-) Men flott at du har mange nyere ideer også, selvsagt!

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)