søndag 8. oktober 2017

Tilbake i den digitale verden!

Kjære leser! 

Da har jeg endelig fått tilbake mitt digitale liv igjen, etter PC-krasjet mitt for en liten stund siden!Jeg har beholdt den gamle PC-skjermen fordi den fungerer utmerket, og jeg er fornøyd med den. Det var harddisken som ikke ville mer, men jeg har fått overført alle filer. Det gjenstår litt konkrete ting og tang, men nå er det mye som virker, heldigvis. Jeg har også skiftet ut noe tilleggsutstyr, og har for første gang trådløst tastatur og mus. Fint å slippe noen av ledningene, jeg har mange nok fra før! Det kjennes utrolig godt å skrive på en ordentlig PC igjen, ikke bare knote på en liten Ipad... Ikke et vondt ord om min kjære Ipad og mobilen altså, men du skjønner sikkert hva jeg mener...?

Tusen takk for den flotte PC-hjelpen fra de gode hjelperne mine!

Og du; Jeg har ryddet i ørten data-CD’er, gamle disketter og bruksanvisninger, kastet og kildesortert. Det var godt å få rensket opp litt i gammelt datarot også! Fortsatt fin helg
😊
Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen--------------------------------------------------------------------------------------------


Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

4 kommentarer:

 1. Ah, det er jo bare så stas med ny data! :) Spesielt hvis oppgraderingen betyr litt bedre arbeidsforhold. Jeg sverger fortsatt til ledninger, når de er i veien skyldes det stort sett annet rot som er i veien ;) Jeg kastet også en god del disketter etc da jeg sluttet i jobben for 3 år siden, husker det fantes en gammel jobb-pc med diskettstasjon, så jeg satt noen kvelder og konverterte de gamle filene. Har dem nå på pc'en, men har jeg hatt bruk for en eneste en av dem? Nope :) Fin ny uke!

  SvarSlett
 2. Hei, og takk for svar! Ja helt klart bedre arbeidsforhold, og jeg fikk meg også noen vekkere på veien, så jeg lærte litt om hva jeg kan gjøre annerledes for å unngå totalt PC-mørke i fremtiden. Riktig fin tirsdag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ah, spennende! Del gjerne noen av de tipsene/rutinene i et blogginnlegg :)

   Slett
  2. Jeg skal vurdere å gjøre det, ja. Vi får se om det kommer noe om den saken om litt :-)

   Slett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)