mandag 8. januar 2018

Mandagsoverraskelser.

Vi har allerede passert en uke i det nye året 2018, og så langt kan jeg være ganske fornøyd, og det er jo ikke snakk om mange dagene, da! Tusen takk til alle som leste mitt forrige blogginnlegg om ordboken Det Norske Akademis Ordbok (Naob) som jeg er sitert i, og klikket liker på Facebook-siden min! Veldig gøy og inspirerende at jeg greide å engasjere så mange i går!

Men i dag var det ny ukestart. For tiden pleier hjemmehjelpen å komme ganske tidlig, sist gang før jul kom hun rett over klokken åtte. Derfor var jeg ganske tidlig oppe i dag morges, tenkte jeg skulle greie å få i meg litt frokost og ha en rolig morgen før hun kom.

Og rolig ble det, så rolig at da klokken var litt over ni, så jeg meg nødt til å ringe hjemmehjelpskontoret og høre hva som var skjedd. Avtalen nå for tiden er jo at hjemmehjelpen skal komme halv ni.

Det er vel mulig at jeg bare skulle ha fortsatt å vente, men man blir jo litt usikker når man venter på noen som ikke kommer. Da jeg ringte kontoret, fikk jeg høre at det var endring i planene, og at det var min gamle hjemmehjelp som i stedet skulle komme klokken ti! Hun hadde nok ikke varslet meg fordi hun ville overraske meg, hehe. Men som sagt, man blir jo usikker på hva som skjer, og er man usikker, må man vel bare spørre? Men det var i allefall veldig koselig å se min gamle hjemmehjelp igjen da hun dukket opp etter en liten stund, og ønske henne godt nyttår :-)

Så hva har jeg lært i dag? Hm, det må vel som jeg sa være å vente litt lenger med å ringe hjemmehjelpskontoret, men dersom en hjemmehjelp virkelig uteblir, er det jo viktig å varsle sånn at de kan finne ut hva som har skjedd og eventuelt sende en annen, eller lage en ny avtale med meg fortest mulig. Det har jo som tidligere antydet vært litt turbulent det siste året.

Vel ble morgenen min i dag litt lang til å begynne med, men det ble jo ganske hyggelig etter hvert. Etter at hjemmehjelpen hadde gått, ble det medisinering og litt vanlige mandagsrutiner.


Fortsatt fin kveld!


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Så hyggelig da, ikke å vente men med (nesten) overraskelsesbesøk. Fin torsdag! :)

    SvarSlett
  2. Hei, jo takk for det! Ja, hyggelig med noen positive overraskelser innimellom, når man minst venter det! :-)

    SvarSlett