onsdag 10. januar 2018

Ny vri på handleturen.

Litt å bite i underveis på
shoppingrunden!
Når jeg drar ut for å handle på kjøpesentre, blir det som regel til at jeg besøker de samme stedene. Kjøpesentre der jeg har vært flere ganger før, og kjenner til hvor ting er. Jeg er nok det man kan kalle et vanedyr, og det har jeg alltid vært, tror jeg. I hvertfall når det gjelder det som dreier seg om handlerunder, geografiske bevegelser og så videre, ettersom jeg har litt dårlig stedsans. Det er jo godt å slippe å lete etter alt mulig, og dra dit man kjenner til hvor ting er, ikke sant?

Så da ei jeg kjenner lurte på om jeg ville være med på shopping på et kjøpesenter jeg ikke har besøkt før, var selvsagt det en liten utfordring som dro meg litt ut av komfortsonen. Ikke uoverkommelig altså, men likevel. Det var i allefall dit hun skulle, og hun ville gjerne ha meg med. Veldig koselig, da! Så det var egentlig bare å slå til på det, tenkte jeg. Ta det som en liten ekspedisjon og utvide horisonten og butikkutvalget, kanskje? Gjøre ting litt annerledes, for en gangs skyld?

HC-bilen min var full av snø, da den ikke var brukt på et par dager. Men jeg var naturlig nok mer opptatt av å fokusere på å komme meg dit jeg skulle, og det var ikke snøvær akkurat denne dagen, heldigvis. Selv om jeg ikke kjenner kjøpesenteret der vi skulle møtes, visste jeg retningen, og det er en god start! Og det gikk fint, jeg lette litt, men fant frem.

Det ble en veldig hyggelig handletur. Jeg hadde sagt til min handletur-venninne at hun nok kom dit litt før meg, og at hun jo bare kunne starte med det hun skulle. En ting jeg tenkte jeg skulle gjøre denne dagen, var å se om jeg fikk brukt et gavekort jeg hadde fått til jul av tanten min. Jeg hadde på forhånd sjekket at det gjaldt på dette kjøpesenteret også. Jeg var på jakt etter noen flere hvite frokosttallerkener av det merket jeg har fra før, og fant akkurat de jeg skulle ha. Jeg fikk også kjøpt noen ting til, før vi satte oss på kafe' og bestilte kaffelatte og noe å bite i.

Det blir ofte en del gåing på kjøpesentre, og kanskje spesielt når man har lyst til å se på mest mulig når man er på et nytt sted. Jammen godt jeg hadde følge med ei som var kjent på senteret da, det gjorde det selvsagt mye lettere. Likevel hadde jeg ganske vondt i beina da jeg kom hjem, men sånn er det bare.

Når det gjelder selve reisen, kunne jeg sikkert ha valgt TT-taxi, ettersom jeg ikke var helt sikker på veien, men innimellom føles det litt for lettvint. Noen utfordringer må jeg da ta, selv om jeg skal til et sted jeg ikke kjenner. TT-taxi er jo til de gangene jeg ikke kan å kjøre selv, og det kunne jeg i dag.

Så hva har jeg lært i dag, tro? Kanskje at det er fint å innimellom ta i mot utfordringer som ikke er helt uoverkommelige, og som jeg tror jeg kan få til.


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Alltid fint å tråkke litt utenom de vante stiene, ja :) Jeg synes også det er mest praktisk å handle i de butikkene hvor jeg vet hvor varene står, dvs matbutikker. Det tar jo mye mindre tid. Men noen ganger er det kjekt å se hva andre butikker selger, for de har jo ulike leverandører og merker, og litt forandring skader aldri :)

    SvarSlett
  2. Hei, ja ikke sant. Litt forandring skader ikke, og om man gjør handleturen litt annerledes enn vanlig, vil den kanskje gå over i historien som en handletur man husker :-)

    SvarSlett