mandag 28. mai 2018

Etterslep og uteliv.

Et lite glass vin for å feire prosjekter og sommeren.
Et lite glass vin for å feire
prosjekter og sommeren.
Jeg ser jeg har vært fraværende fra bloggen noen dager. Har hatt litt å drive med, pluss at jeg trengte en liten skrivepause etter artikkel-innleveringen min

Til å begynne med, da jeg akkurat hadde levert artikkelen på onsdag, var jeg egentlig ganske ivrig, startet som sagt med å rydde skrivebord og fikk gjort mye. Men når jeg da satte meg ned, gikk piffen ut av meg, gitt... Ja ja, sånn kan det gå. Man trenger jo en pust i bakken innimellom skriveøktene.

Fredag var jeg ute og spiste med familien på Aker Brygge i det nydelige været, veldig koselig! Selv kunne jeg feire både artikkelinnlevering og som sagt fem års bursdag for bloggen noen dager tidligere, og siden det går mot ferie var det hyggelig å samles før folk begynner å fyke til hver sin kant.

Jeg tok flere bilder, måtte jo benytte finværet, men også der har jeg vært litt sløv i ettertid med å legge ut bilder på sosiale medier. Jeg har til og med fått hint om det fra familien! :-) Det likner ikke meg i det hele tatt, det må være varmen... 

Og du, det kommer snart mer fra meg! :-)



Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 




--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)